Soutěž o 20 balení doplňku stravy Izoflavony Duo s vitamínem D. VÝHERCI!

Soutěž o 20 balení doplňku stravy Izoflavony Duo s vitamínem D. VÝHERCI!

Izoflavony bývají často nazývány také jako fytoestrogeny pro svou chemickou strukturu podobnou ženským pohlavním hormonům estrogenům. Citlivě podporují hormonální rovnováhu a harmonický průběh celého klimakteria (přechodu).

VÝHERCI: radesss, Fula, Lentilka_11, Lenoora, Nitka-a, alka1975, veam, jessynka, parabolka, Cadence, Ha67, karelkrobot, ladyzaba, alanek, petrulka3, Pralinka1, Zorita, mamoch, Christy, Ina72


Období kolem poslední menstruace se nazývá také menopauza nebo přechod. Ustává aktivita vaječníků, což se projeví nejdříve neplodností ženy, pak výpadky menstruace a postupně se snižuje i tvorba hlavních ženských pohlavních hormonů estrogenů. Obtíže z toho vyplývající se souhrnně nazývají estrogen-deficitní syndrom.

Tyto obtíže si většina z nás pamatuje od svých babiček nebo maminek. Na okolí působí žena podrážděně s častými výkyvy nálad, ale sama prožívá často chvilky mnohem náročnější. Nejčastěji se menopauza projevuje nepravidelnou menstruací, návaly horka, nočním pocením a psychickými změnami, nespavostí, úzkostí a depresemi, podrážděností provázející změny nálad, bušením srdce a pro ženy velmi závažnou osteoporózou, kterou není radno podceňovat.

Chcete-li se vyhnout léčbě hypnotiky, anxyolitiky, antidepresivy nebo dokonce hormonální, máte také možnost vše zvládnout na přírodní bázi. Epidemiologická sledování dokládají, že diety bohaté na fytoestrogeny = izoflavony* jsou spojeny se sníženým výskytem kardiovaskulárních onemocnění, rakoviny prsu, rakoviny obecně a osteoporózy. Nižší výskyt těchto onemocnění byl pozorován u asijských žen – spojeno s potravou bohatou na fytoestrogeny obsažené v sóje.

  • Izoflavony bývají často nazývány také jako fytoestrogeny pro svou chemickou strukturu podobnou ženským pohlavním hormonům estrogenům. Citlivě podporují hormonální rovnováhu a harmonický průběh celého klimakteria (přechodu).
Klepněte pro větší obrázek

IZOFLAVONY DUO s vitamínem D

Doplněk stravy

Izoflavony Duo s vitamínem D je nehormonální přípravek s obsahem izoflavonů z červeného jetele, sóji a vitamínu D. Izoflavony přispívají k harmonickému průběhu klimaktéria. Doplněk stravy Izoflavony Duo s vitamínem D představuje vhodnou alternativu pro ženy, které z různých důvodů nemohou, nebo nechtějí řešit klimakterické obtíže hormonální substituční terapií. Přípravek je obohacen o vitamín D, který ovlivňuje metabolismus vápníku a fosforu a je velmi důležitý pro správnou mineralizaci kostí.


Chcete s námi vyhrát jeden z dvaceti balíčků produktu Izoflavony Duo s vitamínem D ? Vyhrává ten, kdo správně odpoví na naši soutěžní otázku a jeho odpověď dorazí jako

20.,40.,60.,80.,100.,120.,140.,160.,180.,200.,220.,240.,260.,280.,300., 320.,340.,360.,380 a 400. v pořadí .

[OldTag:contest?id_contest=9]

Nápovědu naleznete na noventis.cz

Zkontrolujte si v nastavení, zda máte vyplněné kontaktní údaje (aktuální email a poštovní adresu) , abychom se s vámi v případě výhry mohli rychle spojit. Každý soutěžící smí soutěžit jen jednou, duplicity budou vymazány.

Soutěž končí 28. dubna 2013 o půlnoci.

Pravidla soutěže naleznete ZDE.

Doporučujeme

Články odjinud