Soutěž o celozrnné cereálie Nestlé na celý měsíc

Soutěž o celozrnné cereálie Nestlé na celý měsíc

Společnost Cereal Partners – Nestlé Česko uvádí na trh cereální snídaně oblíbených značek s novou recepturou. Většina snídaňových cereálií na českém trhu ve skutečnosti nejsou celozrnné. Během tzv. procesu vymílání jsou zrna zbavena obalu a klíčku a zůstává jen endosperm, méně bohatý na vitamíny, vlákninu a minerály. U cereálií Nestlé je tomu jinak!

Společnost Cereal Partners zvolila technologii zpracování kompletního zrna, tak aby vyráběné potraviny byly skutečně výživné a zdravé = celozrnné. Nová receptura se pozitivně projeví u výrobků FITNESS – NESQUIK - CHOCAPIC – CINI MINIS - CHOCA MINIS – CHEERIOS- LION.

  • prospívají zdraví (obsahují vlákninu, vitamíny, minerály)
  • rychlá příprava snídaně (s mlékem, jogurtem)
  • skvěle chutnají (široká nabídka příchutí)

    Potraviny z celozrnné mouky mají v sobě všechny části zrna a díky tomu jsou tělu prospěšnější. Obsahují vhodná množství vlákniny, antioxydantů, vitamínů a minerálů (včetně železa, zinku, mědi) v přirozené formě. Sníst doporučované 3 porce celozrnných potravin za den, což doporučuje řada odborníků, bude pro Vás s cereáliemi od Nestlé od nynějška ještě snadnější.

    Soutěž

    Máte skvělou příležitost získat v naší soutěži zásobu celozrnných snídaní Nestlé na celý měsíc! VÝHRA: PRO 14 NEJLEPŠÍCH ODPOVĚDÍ SNÍDAŇOVÉ CEREÁLIE NESTLÉ NA CELÝ MĚSÍC.

    Nápovědu hledejte na iZrno.cz, cerealie.cz nebo na nestle.cz

    Soutěž je již uzavřena. Vyhrávají: Martina, Malisek, mirilie, martik79, dsipova, Lendys, Evulee, jujka, ananas005, likrz, Bonda, psenda, zuza.47, marela Jejich vítězné recepty po dohodě uveřejníme.

  • Doporučujeme

    Články odjinud