Soutěž o luxusní borůvkovou masku v hodnotě 1840 Kč. VÝHERCI!

Soutěž o luxusní borůvkovou masku v hodnotě 1840 Kč. VÝHERCI!

Kosmetika Éminence Organics poskytuje bio přírodní produkty nejvyšší kvality, které dodává pouze do svých značkových luxusních salonů a jejich klientům. Stačí otevřít jakékoliv balení a odhalíte voňavý produkt přetékající léčivými bylinkami, šťavnatým ovocem a zeleninou. Vaše smysly opojí meruňka, višeň, broskev, meloun, borůvka, citrón, růže a nejrůznější byliny a květy.

VÝHERCI: Viera R. (Havířov-Podlesí), Pavla R. (Most), Veronika B. (Hranice)


Éminence Organics nabízí širokou řadu více než 100 specializovaných masek, ovocných čisticích mlék, krémů, bylinných sér a péčí o tělo pro všechny typy pleti, včetně mastné, problematické, citlivé, stárnoucí a suché pleti. Složení je bohaté na bioflavonoidy, ester-C a fytoestrogeny účinné v boji proti akné, hormonální nerovnováze, vráskám a ztrátě vitality.

Bio-kosmetické produkty Éminence Organics

Přípravky Éminence Organics přirozeně voní, obsahují vysokou koncentraci vitamínů, ovocných kyselin a přírodních enzymů obsažených v dužninách, slupkách a jadérkách ovoce a zeleniny. Tedy jen to, co najdete v přírodě.

Pokud chceme zvýšit vůni a zlepšit barvu našich výrobků, používáme nedráždivé éterické oleje, koření a přírodní barviva z ovoce, zeleniny, bylinek a čaje. V našich přípravcích se můžete setkat také s pálivou paprikou, která aktivuje pokožku, prokrví ji a pomůže tak jejímu okysličení.

Pro zpomalení oxidačního procesu (tedy jako konzervanty) přidáváme do výrobků pouze přírodní organické látky jako je med, citron, derivát glycinu (který je ze sóji), kyselina salicylová (která je výtažkem z vrbové kůry a rozmarýnu), paprika nebo síra.

V žádném případě produkty Éminence Organics neobsahují jakékoliv chemické přídavky ani konzervanty, ftaláty, parabeny, minerální oleje, ropné deriváty a pěnivý laurylsulfát sodný (což je pro zajímavost látka používaná v běžných kosmetických přípravcích, ale i v továrních odmašťovačích).

Kosmetická značka Éminence Organics chystá na podzim otevření svého již druhé salónu v ČR, a to přímo v centru Prahy. Kromě kosmetických služeb této značky se můžete těšit na kamenný obchod této mimořádné přírodní kosmetiky.


Pro 3 šťastné výherkyně jsem připravili luxusní revitalizující masku pro suchou a dehydratovanou, opálenou pokožku. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku. Vyhrává ten, jehož správná odpověď dorazí jako 100., 200. a 300. v pořadí. Soutěž končí v neděli 25.8. o půlnoci.

Nápovědu naleznete na www.eminence.cz.

Doporučujeme

Články odjinud