SOUTĚŽ: Péče a ochrana intimního zdraví ženy

SOUTĚŽ: Péče a ochrana intimního zdraví ženy

Soutěžte s námi a vyhrajte novinku na českém trhu – probiotické tampóny ellen. Tyto speciální tampóny jsou jedinečným řešením pro dvě třetiny českých žen trpících vaginálními záněty, nepříjemným pocitem svědění, pálení a výtokem. Tampóny ellen nejen obnovují vaginální mikroflóru ve chvíli, kdy žena již problémy pociťuje, ale lze je využít také v rámci prevence.





Zdraví ženy je i otázkou zdravé vaginální mikroflóry, která obsahuje prospěšné bakterie zvané laktobacily - bakterie mléčného kvašení. Právě tyto bakterie chrání ženské tělo před vnějšími agresivními mikroorganizmy, které mohou být příčinou různých infekcí. Počet laktobacilů může být snižován např. užíváním antibiotik, tabákem, nadměrnou nebo nevhodnou intimní hygienou, hormonálními změnami, nadměrným stresem, nošením syntetického nebo těsného oblečení, koupáním v bazénech, pobytem v saunách, ale i nechráněným sexem.



Především během menstruace je vaginální mikroflóra obzvlášť nestabilní a zvyšuje se její pH. Právě tehdy je vhodné dodat chybějící laktobacily prostřednictvím probiotických tampónů ellen, aby byla rovnováha opět obnovena, jak potvrzuje doc. MUDr. Vít Unzeitig, CSc.: „V době menstruace dochází k přirozenému úbytku laktobacilů a naopak k pomnožení jiných nebezpečných bakterií. A právě ty si umí probiotické tampóny ohlídat. Díky nim nabízíte pochvě pomoc ve chvíli, kdy to nejvíce potřebuje.“ Užívání probiotických tampónů ellen je tak jednoduchým a přirozeným způsobem, jak toho dosáhnout. Během každé menstruace je mohou používat nejen ženy, které mají problémy se svěděním, zápachem a infekcemi, ale i dívky od první menstruace nebo ženy, které tampóny nikdy předtím nepoužívaly. Probiotické tampóny ellen lze ale také užívat při vaginálních problémech i mimo menstruaci v případě, že žena trpí silným výtokem.



Dvanáct šťastných výherkyň se může těšit na balíček probiotických tampónů ellen a probiotik v tobolkách PROBIO-FIX. Odpovězte správně na následující otázku a zašlete svou odpověď do 10.6. 2012



Vyhrává 20., 40., 60., 80., 100., 120., 140., 160., 180., 200., 220., 240., správná odpověď. Soutěž končí 10. 6. o půlnoci.

Pravidla soutěže naleznete http://www.mf.cz/zprava/11-pravidla-soutezi-online/" target="_blank"> ZDE.

Nápovědu na soutěžní otázku hledejte zde: www.ellen-tampony.cz

Doporučujeme

Články odjinud