Soutěž: Staňte se bohyní s novou vůní Naomi Campbell. VÝHERCI!

Soutěž: Staňte se bohyní s novou vůní Naomi Campbell. VÝHERCI!

Britská topmodelka Naomi Campbell je stále na vrcholu. Podrobila si módní průmysl a stala se z ní fashion ikona. Její první vůně „Naomi Campbell“ je na trhu již od roku 1999! Tentokrát bylo přáním Naomi Campbell stvořit vůni tak skvostnou, jako byly vůně, které nosily mocné ženy královské krve.

VÝHERCI: vodnářka, ggonzo, Jane1, ivetah, VERCA, porthos, vlast.hruskova, LuckaH81, Rouz, louskacek2


Naomi proto vybrala vzácné luxusní složky, dostupné po staletí pouze pár vyvoleným, a experti z nich vytvořili Queen of Gold. Květinově – ovocnou vůni pro všechny ženy, které se chtějí cítit žádoucí, okouzlující a mocné, jako moderní bohyně!

Jednoduše fascinující Queen of Gold, která má původ v orientálních, dřevitých a ovocných vůních, přímo vyzařuje řadu smyslných akordů a exotických bohatých tónů, od jiskřivé hlavy až po opulentní základ.

Složení

Hlava: hruška, černý rybíz, mučenka

Srdce: švestky, jasmín, frézie, okvětní lístky růží

Základ: tmavá čokoláda, santalové dřevo, vanilka, pižmo

Naomi Campbell Queen of Gold seženete v síti parfumerií, drogerií, v hypermarketech a na nezávislém trhu. 15 ml toaletní voda vás vyjde na 440 Kč, parfémová voda 30 ml přijde na 890 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Vyhraj novou Naomi Campbell Queen of Gold!

Deset z vás, které správně odpoví na soutěžní otázku, odměníme toaletní vodou 30 ml v hodnotě 680 Kč!

[OldTag:contest?id_contest=19]

Nápovědu najdete na www.prestigeproducts.cz

Vyhrává ten, kdo správně zodpoví soutěžní otázku a jeho odpověď dorazí jako 30., 60., 90., 120., 150., 180., 210., 240., 270. a 300. v pořadí.

Zkontrolujte si v nastavení, zda máte vyplněné kontaktní údaje (aktuální email a poštovní adresu) , abychom se s vámi v případě výhry mohli rychle spojit. Každý soutěžící smí soutěžit jen jednou, duplicity budou vymazány.

Soutěž končí 30. června 2013 o půlnoci.

Pravidla soutěže naleznete ZDE.

Doporučujeme

Články odjinud