[Soutěž] Trendy dárek pro ženu | Zdroj: Shutterstock

Zdroj: Shutterstock

[Soutěž] Trendy dárek pro ženu

Dárek v podobě kosmetiky zaručeně potěší každou ženu. Ať je jí třináct, nebo šedesát. Jde jen o to, zda budete riskovat nebo vsadíte na jistotu. Některé kosmetické přípravky je opravdu lepší vybírat po předchozí konzultaci s obdarovanou. Jak tedy postupovat při výběru kosmetického dárku, kterým zapůsobíte, a nesáhnout přitom vedle?

Určujícím hlediskem při výběru kosmetického dárku je věk obdarovávané ženy. Nakupujeme-li pro mladou dívku, budeme se nejspíše řídit současnými trendy. Radost jistě způsobí něco netradičního. Třeba neonový lak na nehty nebo laky, které mění barvu. Profesionální kartáč na vlasy Tangle Teezer je také velice trendy dárek, který mladá generace ocení.

Mladší ženy oproti tomu ocení něco luxusnějšího. Pokud si nejsme jistí vkusem ženy nebo jejím typem pleti, zvolme například sadu koupelové kosmetiky. Balíček můžeme vylepšit například čajovými svíčkami. Také tělová kosmetika či opravdu kvalitní hydratační krém je správnou volbou.

Při výběru dárku pro zralou ženu bychom měli být opravdu opatrní. Dárek z kosmetické řady na vrásky není v tomto případě zcela vhodný. Úspěch nám naopak zaručí kvalitní vlasová kosmetika nebo balzámy na tělo. Jsme-li však s nápady v koncích, je tu jednoduché řešení. Dárkový poukaz na kosmetické ošetření či nákup kosmetických výrobků je dokonalým dárkem.

Pokud i vy chcete potěšit příjemným kosmetickým dárkem, soutěžte dnes s námi o 5 balíčků privátních značek s dárkovou kartou za 1000 Kč ze sítě drogerie ROSSMANN.

SOUTĚŽIT MŮŽETE ZDE

Doporučujeme

Články odjinud