Soutěž v NAIL ART a MAKE UP od 100.000,-

Soutěž v NAIL ART a MAKE UP od 100.000,-

V termínu 8. – 10. října 2009 proběhne mezinárodní veletrh kosmetiky, estetiky, kadeřnictví, nehtového designu, bižuterie a módních doplňků – BEAUTY STYL 2009 v PVA Letňany, který přivítá všechny milovníky krásy fyzické i duševní.

Necelý měsíc zbývá do uzavření přihlášek do soutěže CODA – COSMETICS DESIGN AWARDS.

V rámci tohoto veletrhu vyhlašuje organizátor akce, společnost Terinvest, spol. s r.o., soutěž s názvem CODA – COSMETICS DESIGN AWARDS. Soutěž proběhne ve dvou kategoriích – NAIL ART a MAKE UP ART ve dnech 9. – 10. října. U kategorie Make up art je nutné předem zaslat fotografie modelky před a po nalíčení. U Nail art stačí registrace. Výherce každé kategorie obdrží neuvěřitelných 100.000 Kč! Informace k soutěži včetně přihláškové dokumentace jsou k dispozici na oficiálních stránkách veletrhu http://www.beautystyl.cz>www.beautystyl.cz.

Předsedkyní poroty v soutěži Make up artu  je Veronika Dědková, přední česká vizážistka. Soutěž bude moderovat MISS České republiky, Jana Doležalová. Do čela poroty v kategorii Nail art zasedne Stanislava Langmajerová, držitelka titulu mistryně v nail artu pro ČR a SR.

Partnery soutěže CODA v kategorii MAKE UP ART jsou společnosti Estée Lauder a Bobbi Brown. Pro každého ze semifinalistů a finalistů soutěže jsou připraveny kosmetické balíčky těchto prestižních značek. Pro návštěvníky veletrhu je připraven další zajímavý doprovodný program, soutěže a mnoho dalšího.

zdroj: ConPro, s.r.o.

Prosíme čtenářky, které se na soutěž přihlašují. Napište nám e-mailem na redakce@dama.cz o vaší účasti.

Doporučujeme

Články odjinud