Soutěž: Vyhrajte 16 balíčků kosmetiky Gabriella Salvete. VÝHERCI!

Soutěž: Vyhrajte 16 balíčků kosmetiky Gabriella Salvete. VÝHERCI!

Přivítejte léto i vy barvami Gabriella Salvete a užijte si sluníčko a teplé počasí. Prozářit den vám tak může nejen váš letní outfit, ale také třeba vaše nehty, které můžete díky lakům na nehty Gabriella Salvete sladit dle své aktuální nálady.

VÝHERCI: Kristýna85, josny, ivbara, utunka, kachlicka11, saimona1, Andreitka, piveckomaster, nikolamrkyvkova, evhu, Tamada, rachel, nicky20, louskacek2, zoouska, mercedeska7


Do malinové, růžové nebo smyslně rudé můžete zahalit vaše rty, a to díky rtěnkám a krémům na rty, které vaše rty zároveň chrání a hydratují. Rozjasnit pleť můžete díky pudrům, tvářenkám a bronzerům, které vaše líčka rozzáří a dodají jim lehký letní dotek slunce. Váš pohled pak podtrhnou řasenky s tajemně černou fantazií, do které budou vaše řasy zahaleny. Každou řasu precizně rozdělí a dokonale o ni pečují.

Gabriella Salvete je kosmetická značka, která vznikla spojením jemnosti, touhy a smyslnosti. Je nespoutanou italskou vášní, nekonečnou fantazií a hrou emocí. Inspiruje se životem, inspiruje se snem, její porozumění ženské duši je opravdové. Gabriella Salvete pomáhá objevit vnitřní krásu žen, protože sama je krásná, jedinečná a přitažlivá. Každá žena může být Gabriella Salvete. Buďte jí i vy a okouzlete svět svou vnitřní krásou.

Do konce června můžete také využít akce v drogeriích Rossmann a Teta, kde k nákupu nové řasenky D'AMORE, která řasy prodlouží, zvětší jejich objem a natočí, získáte jakoukoliv tužku na oči ZDARMA!

Odpovězte na naši soutěžní otázku a vyhrajte 16 balíčků kosmetiky Gabriella Salvete, ve které najdete řasenku Sinergia a hydratační make-up , který dodá vaší pleti přirozený vzhled, hydrataci a každodenní ochranu před nepříznivými vlivy. Vaše pleť bude jemná a dokonale tonizovaná.

Vyhrává ten, kdo správně zodpoví soutěžní otázku a jeho odpověď dorazí jako 30., 60., 90., 120., 150., 180., 210., 240., 270., 300., 330., 360., 390., 420., 450. a 480. v pořadí.

[OldTag:contest?id_contest=16]

Správnou odpověď naleznete také na www.gabriellasalvete.com nebo na www.facebook.com/gabriellasalvete.

Zkontrolujte si v nastavení, zda máte vyplněné kontaktní údaje (aktuální email a poštovní adresu) , abychom se s vámi v případě výhry mohli rychle spojit. Každý soutěžící smí soutěžit jen jednou, duplicity budou vymazány.

Soutěž končí 2. června 2013 o půlnoci.

Pravidla soutěže naleznete ZDE.

Doporučujeme

Články odjinud