Soutěž: Vyhrajte 5x knihu Superjídelníček. VÝHERCI!

Soutěž: Vyhrajte 5x knihu Superjídelníček. VÝHERCI!

Rozhodla jste se s novým rokem pustit do hubnutí? Tak se vám určitě bude hodit knižní novinka od Petra Havlíčka a Petry Lamschové. Kniha vám bude skvělou inspirací k tomu, jak se správně stravovat a přitom zdravým způsobem redukovat svoji váhu. Pět šťastlivců ji může vyhrát v naší soutěži.

VÝHERCI: Lucie H. (Valašské Meziříčí), Hana K. (Varnsdorf), Gabriela N. (Kladno), Božena H. (Šardice), Jaroslava V. (Bratislava)


Superjídelníček

Pro každého, kdo se zaměřuje na zdravý životní styl, se stává jídlo alfou a omegou. Někdo zvládne přechod na zdravou stravu sám a někdo potřebuje poradit v podobě přesného jídelníčku. Pokud si tedy nevíte rady, jak si sestavit jídlo od snídaně po večeři a den za dnem, vyzkoušejte jídelníček, který pro vás připravili Petr Havlíček s Petrou Lamschovou.

„Nesmírně mě baví vymýšlet zdravé recepty, které pak v praxi ožívají a hlavně chutnají,“ říká Petra Lamschová a Petr ji doplňuje: „Důležité na tom všem je, že díky našim receptům všichni zjistí, že jídlo není jejich nepřítel. Že nebudou hladovět, budou jíst a ještě jim to bude chutnat.“ Kromě jídelníčku najdou čtenáři v této knize také praktické rady, jak si jídelníček sestavit, z čeho a jak vařit, zkrátka jak s ním pracovat.

Nápovědu najdete na www.kniha.cz

Pět z vás, které správně odpoví na soutěžní otázku, odměníme touto knižní novinkou!

Vyhrává ten, jehož správná odpověď dorazí jako 40., 80., 120., 160. a 200. v pořadí.

Soutěž končí 19.1. 2014 o půlnoci.

Doporučujeme

Články odjinud