Soutěž: Vyhrajte dobrý pocit pro vaše bříško s jogurty Activia na celý měsíc! VÝHERCI!

Soutěž: Vyhrajte dobrý pocit pro vaše bříško s jogurty Activia na celý měsíc! VÝHERCI!

Když se cítíte dobře uvnitř, cítíte se dobře i navenek. Přesto svým vnitřním pocitům často nevěnujeme dostatečnou pozornost. Abyste se cítila dobře uvnitř, nemusíte podstupovat žádné velké trápení. Stačí, když budete pečovat o své zažívání. Starejte se o spokojenost vašeho bříška a uvidíte, že vám bude brzy do tance.

VÝHERCI:

Andrea J. (Praha 3) Marek P. (Skalice) Jana H. (Česká Třebová) monika j. (Přerov) Pavel M. (Brno) Jitka P. (Kladno) Miroslava V. (Zdice) Marcela d. (Kvasice) Svatava A. (Brno-venkov) Jaroslav P. (Halenkovice) Lenka H. (Zámrsk) Tomas K. (Praha 5) Jaroslav S. (Karviná 6) Dagmar G. (Praha 4) Monika P. (Sedlčany) Zuzana F. (Bechyně) Helena C. (Litomerice)


Své o tom ví i kolumbijská superstar a odbornice na břišní tanec Shakira, která se stala tváří nové kampaně značky Activia. Sama k této spolupráci uvedla: „Myslím, že klíčem k osobní pohodě je péče o dobrý pocit uvnitř. A tanec je pro mě nejlepším prostředkem, jak dát dobrý pocit najevo.“

Kampaň Odvažte se cítit dobře poukazuje právě na to, že dobrý pocit, který v nás podpoří chuť do tance, začíná vždy uvnitř, v usměvavém bříšku. Vyzkoušejte i vy tipy pro zdravější návyky od Světové gastroenterologické organizace (WGO), se kterou společnost Danone spolupracuje.

• Jezte menší porce a častěji. Dbejte však na to, abyste nezvyšovali svůj denní energetický příjem. Nevynechávejte snídani a nejezte pozdě večer.

• Jezte jídla bohatá na vlákninu – dejte si pět porcí ovoce a zeleniny denně a k tomu celozrnné cereálie.

• Alespoň třikrát týdně si dopřejte rybí maso.

• Omezte tučná a smažená jídla.

• Dávejte přednost kuřecímu masu, krůtímu nebo králičímu před červenými masy – těch si dávejte jen malé porce.

• Nespěchejte – jídlo si vychutnávejte, dobře rozkousejte a užijte si čas s ním strávený!

• Pijte! Vypijte denně alespoň dva litry vody a omezte nápoje s kofeinem, cukrem a alkoholem.

• Pravidelně cvičte a nekuřte – zdravý životní styl je předpokladem spokojeného bříška.

• Součástí zdravého jídelníčku jsou i mléčné výrobky, jako jsou jogurty, tvarohy, jogurtové nápoje apod. Obsahují bílkoviny, vápník a také jogurtové kultury. V rámci zdravého životního stylu a stravy se doporučuje sníst denně alespoň 2-3 porce mléčných výrobků.

Nově zpestří sortiment značky Activia letní příchutě v limitované edici. Od května do září si milovníci klasických chutí pochutnají na jogurtu nebo nápoji s malinami, fanoušky exotických chutí potěší jogurt s broskví a maracujou a nápoj s broskví a mangem.

Limitovaná edice vznikla na základě průzkumu mezi spotřebiteli, kteří uvedli, že v sortimentu postrádají ovocné novinky. Activia proto bude od 5. května nabízet kromě stálého sortimentu, v němž je na výběr z více než osmi příchutí, i čtyři novinky.

Pochutnejte si na Activii také vy! V naší soutěži můžete vyhrát voucher na měsíční zásobu Activie zdarma. Stačí, když správně zodpovíte soutěžní otázku:

Nápovědu najdete na stránkách http://www.activia.cz

Soutěžíme o 17ks voucherů v hodnotě 300 Kč. Voucher je platný ve všech obchodech Tesco po celé ČR. Vyhrává ten, jehož správná odpověď dorazí jako 20., 40., 60., 80., 100., 120., 140., 160., 180., 200., 220., 240., 260., 280., 300., 320. a 340. v pořadí.**

Soutěž končí v neděli 8.6. 2014 o půlnoci.

Doporučujeme

Články odjinud