Soutěž: Vyhrajte duhové letní sandálky Huarache značky CROCS. VÝHERCI!

Soutěž: Vyhrajte duhové letní sandálky Huarache značky CROCS. VÝHERCI!

Crocs asi není třeba představovat. Značka, která přivedla na svět fenomenální barevný dřevák. Nejdynamičtější obuvnická firma způsobila revoluci ve volnočasovém obouvání a rozvášnila diskuse o tom, co je a není módní. Názorů existuje bezpočet, nic ale nemění na tom, že se značka rok od roku rozvíjí a od dřeváku se odpíchla k celoroční obuvi pro velkou škálu zákazníků. Co vůbec stojí za úspěchem značky?

VÝHERCI: Marie M. (Havlíčkův Brod) Petra B. (Lukov) Věra S. (Bělkovice - Lašťany)


Jednoduchý koncept – praktická a super lehká bota, která neklouže, je skladná a obojživelná. A hlavně, neuvěřitelně pohodlná. Toho Crocs dosáhli patentováním speciálního materiálu, který dostal název Croslite. Jedná se o extrudovanou pryskyřici – hmota teplem vyboptná jako popcorn a ve speciálním stroji se z nafouklé hmoty vyrazí bota. Botu Crocs ergonomicky vytvaroval, do ortopedicky tvarované výstelky Crocs zainkorporoval akupresurní vzorek a nejpohodlnější bota byla na světě. Croslite je navíc pamatovatelný, takže se přizpůsobí každému chodidlu – nikde netlačí, nedře, nekouše.

Klasické dřeváky Classic v bezpočtu barev se staly samozřejmou součástí botníků po celém světě – ať už jako bota do domácnosti, na zahradu nebo obecně pro volný čas, nebo naopak jako nutný módní doplněk ke každodennímu outfitu. Crocs ale u dřeváků nezůstali – začali z materiálu Croslite vyrábět další a další modely. Holínky, žabky, balerínky, sněhule, pohorky…. Všechny modely spojuje zásadní vlastnost – pohodlnost a praktičnost. Nebolí z nich nohy, a to ani po tom, co strávíte celý den na nohou.

Každou sezónu představuje značka novinky, ať už v podobě nových modelů, nebo dalších inovací Croslite, který tak získává nové vlastnosti – je průhledný, perforovaný, nebo dokonce mění barvu na slunci… Na tyto novinky a řadu dalších se můžete těšit v nové kolekci jaro-léto 2014.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Stylové střevíčky Huarache jsou ikonou letní kolekce Crocs. Design pravých, ručně tkaných "huarache" krom originálního vzhledu přináší i ryze praktické vlastnosti. Sandálky jsou neuvěřitelně lehoučké a vzdušné, pásky pružné a flexibilní, a díky tomu perfektně sedí. Stélka je ortopedicky tvarovaná a opatřená akupresurními masážními body. Sandálky se stylovým proplétáním jsou inspirované klasickými koženými „kristuskami“ a budou k dostání jak v nadčasových neutrálních odstínech, tak v aktuálních letních barvách – tyrkysová, fialová, růžová.

Vybrat si můžete z klasických sandálků, střevíčků na klínku nebo žabek. Pro malé parádnice je dívčí verze Huarache Slingback Girls.

Jak vyhrát?

Stačí správně odpovědět na otázku:

Nápovědu hledejte na stránkách e-shopu www.urbanlux.cz, kde najdete také celou kolekci Crocs jaro-léto 2014. Tři soutěžící, kteří odpoví správně a jejich odpověď dorazí jako 40., 80. a 120. v pořadí obdrží poukaz na sandálky v hodnotě 1500,- Kč. Výherkyně budou po skončení soutěže kontaktovány ohledně velikosti. Hodně štěstí!

Soutěž končí 13. dubna o půlnoci.

Doporučujeme

Články odjinud