Soutěž: Vyhrajte pitný režim od Ondrášovky na 3 měsíce!

Soutěž: Vyhrajte pitný režim od Ondrášovky na 3 měsíce!

Ve spolupráci se společností Ondrášovka jsme pro vás připravili exkluzivní soutěž. Vyhrát můžete pitný režim na tři měsíce. Navíc vám výhru přiveze zástupce firmy Ondrášovka až domů!

Léto je v plném proudu, někdo si užívá dovolenou u moře, někdo má oddych teprve před sebou, mnozí z nás ale často zapomínají na to, jak důležité je během léta doplňovat tekutiny a dodržovat pitný režim.

Vysoké teploty střídající se s klimatizací, v kombinaci se sportem a nedostatkem příjmem tekutin jsou nejčastějším důvodem nevolnosti. Denní příjem tekutin u dospělého člověka v létě se zvyšuje až na 3,5 l denně, u dětí je to o litr méně – tedy zhruba 2,5 litru. Ale ruku na srdce, kdo z nás to dodržuje?!

Tři z vás vyhrají mix 30 kartonů 1,5L s produkty ochucených a neochucených vod Ondrášovky – a to příchutě malina a bezový květ, jablko a švestka, limetka s citronem, višeň a žlutý čaj, pomeranč, citron, grapefruit a u rodin s dětmi velice oblíbenou příchuť lesní plody. A samozřejmě i úplnou novinku - hruška s meduňkou.Součástí výhry bude i mix neochucených vod - přírodní perlivá, jemně perlivá a neperlivá.

Kromě celé škály nových příchutí Ondrášovka připravila i nový moderní design láhve, který je prakticky a velice dobře drží, což velice oceníte při různých sportovních aktivitách.

Nápovědu naleznete www.ondrasovka.cz

Výhru obdrží ti z vás, kteří správně odpověděli na naši soutěžní otázku a jejich odpověď dorazila jako 80., 160. a 240. v pořadí.

Soutěž končí 12. srpna 2012 o půlnoci.

Pravidla soutěže naleznete http://www.mf.cz/zprava/11-pravidla-soutezi-online/" target="_blank"> ZDE.

Doporučujeme

Články odjinud