Soutěž: Vyhrajte vstupenky na muzikál Touha! VÝHERCI! | Zdroj: archiv Divadla Kalich

Zdroj: archiv Divadla Kalich

Soutěž: Vyhrajte vstupenky na muzikál Touha! VÝHERCI!

Právě teď může 5 z vás vyhrát dva lístky na nové uvedení muzikálu Touha, které se vrátilo na repertoár Divadla Kalich. Čeká vás představení s vynikající hudbou, výpravou, režií a hlavně výkony.

VÝHERCI: Věra M. (Praha 10) Jana M. (Nový Knín) Irena F. (Litovel) Alena V. (Kladruby n/Labem) Věra K. (Plzeň)


Když se muzikálový hit z dílny Mirjam a Daniela Landových Touha loučil s Divadlem Kalich s úctyhodným číslem více než 350ti repríz na kontě, odcházel jako doslova kultovní představení, za kterým diváci opakovaně přijížděli. A právě četné žádosti diváků způsobily, že se vrací toto výjimečné představení plné dnes už zlidovělých gagů a hlášek.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Vedle odzbrojujícího humoru na diváky čeká plno strhujících tanečních i pěveckých čísel a výtečné muziky. Muzikál vypráví příběh o nekonečném snění, o touhách, které nás ženou dál. Protože "nic není dost velkej cíl, aby ses nepokusil...", jak se zpívá v jednom z obrovských hitů tohoto představení. Autorem špičkových choreografií je náš přední tanečník a choreograf Pavel Strouhal.

Autoři: Daniel Landa / Mirjam Landa

Režie: Mirjam Landa

Hrají: Radka Fišarová, Markéta Procházková, Tomáš Savka, Rudolf Hrušínský nejml., Roman Pomajbo, Henrich Šiška, Zbyněk Fric, aj.

Hrajeme o 5x2 vstupenky na představení v termínu: sobota 31.5.2014 od 14:30 hod. Vstupenky budou pro výherce připravené na pokladně divadla.

Více informací a nápovědu k soutěžní otázce najdete na stránkách divadla.

Vyhrává ten, jehož správná odpověď dorazí jako 40., 80., 120., 160. a 200. v pořadí.

Soutěž končí 9.3. 2014 o půlnoci.

Doporučujeme

Články odjinud