Soutěž: Vyzrajte nad osteoporózou s novinkou Proenzi Lady CalciCube. VÝHERCI!

Soutěž: Vyzrajte nad osteoporózou s novinkou Proenzi Lady CalciCube. VÝHERCI!

Aktuálně můžete soutěžit o 14 produktů nového doplňku stravy Proenzi Lady CalciCube od společnosti Walmark. Čokoládové karamely obsahují vápník, vitamin D a K, tedy všechny látky potřebné pro optimální výživu kostí.

VÝHERCI:

Hana O. (Fulnek) Daniela P. (Praha 8) Ivana B. (Praha 4) Andrea H. (Velká Polom) Markéta K. (Kobeřice) Markéta P. (Děčín 2) Iveta V. (Náchod) Jiřina K. (Velké Hamry) Gabriela R. (Boršov nad Vltavou) Kateřina H. (Klimkovice) Darina S. (Bavory) Libor P. (Frenštát pR) Hana K. (Opařany) Magdalena D. (Hluboká nad Vltavou)


Kosti dostávají zabrat

V životě ženy jsou období, která nepřejí pohybovému aparátu, a tělo nutně potřebuje pomoc zvenčí. V období těhotenství a kojení volá ženské tělo po zvýšeném příjmu vápníku, který je nutný pro správný vývoj děťátka. V případě, že ženě vápník chybí, odebírá si miminko vápník od ní. V budoucnu pak hrozí mamince osteoporóza, známá též pod pojmem řídnutí kostí. Hrozba osteoporózy se vyhrocuje i po ukončení menstruačního cyklu. V této době může žena přijít až o pětinu veškeré kostní hmoty, což vede k jejich křehkosti a zvýšenému riziku zlomení.

Proč Proenzi Lady CalciCube?

Každá žvýkací karamelka Proenzi Lady CalciCube obsahuje vápník a vitaminy D a K. Všechny tyto látky jsou zapotřebí pro udržení správné struktury a funkce kostí. Vitamin D navíc přispívá k řádnému vstřebávání vápníku i fosforu a zachovává optimální koncentraci vápníku v krvi. Doplněk stravy Proenzi Lady CalciCube potěší i ty co nemají rádi tablety. Všechny důležité látky najdete v chutné měkké žvýkací karamele s příchutí čokolády a bez použití umělých barviv. Nemusíte ji zapíjet vodou. Karamelka je zabalena v hygienickém a přenosném balení, díky kterému je vždy po ruce.

Nápovědu najdete na www.proenzi.cz

Vyhrává ten, jehož správná odpověď dorazí jako 20., 40., 60., 80., 100., 120., 140., 160., 180., 200., 220., 240.. 260. a 280. v pořadí.

Soutěž končí 24.11. o půlnoci.

Doporučujeme

Články odjinud