Soutěžící napálil transsexuál

Soutěžící napálil transsexuál

Do účinkování v reality show, již natáčela americká satelitní stanice Sky One, se zájemci přímo hrnuli. Měli v ní totiž předvést schopnosti, jak okouzlit a dobýt krásnou ženu. Štěstěna se usmála jen na šest z nich. A právě oni dnes žalují producenta a snaží se dosáhnout zákazu vysílání.

Po skončení natáčení totiž vyšlo najevo, že svůdná fotomodelka Miriam je ve skutečnosti mužem, který se rozhodl pro změnu pohlaví.

Má sice za sebou hormonální kúru, jež ho zbavila hrubého hlasu, zamezila růstu vousů a pomohla mu k svůdným ženským křivkám, nicméně definitivní chirurgický zákrok v dolních partiích těla se dosud neuskutečnil.

Účastníci klání se cítí podvedeni a zesměšněni. Zvlášť když jim hrozí, že se diváci budou u obrazovek bavit tím, jak transsexuálovi špitají do ouška vábivá slůvka, něžně ho hladí po rukou, líbají a svírají v objetí…

Apelují proto na justiční orgány především tím, že jim hrozí vážná morální újma, která může narušit jejich soukromý, společenský i pracovní život. Premiéra tohoto pořadu, který zatím dlí v archivu, by se měla uskutečnit 16. listopadu. Možnost jeho uvedení tvůrci stále zvažují. Nahrává jim skutečnost, že si účastníci show předmět svého zájmu zvolili dobrovolně. Miriam si sami vybrali ze široké nabídky dívek jako tu nejpůvabnější a nejpřitažlivější. O její skutečné pohlaví se nezajímali. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud