Soutěžte o kurz angličtiny pro vaše dítko s Helen Doron English. VÝHERCI!

Soutěžte o kurz angličtiny pro vaše dítko s Helen Doron English. VÝHERCI!

Kurzy Helen Doron English nabízí výuku angličtiny pro děti již od 3 měsíců do 19 let. Jsou vytvářeny podle jedinečné a přirozené metody, díky které se dítě učí anglický jazyk nezávisle na svém mateřském jazyce. Jinými slovy řečeno, vaše dítě se bude učit nový jazyk, aniž by o tom pořádně vědělo.

Voucher na 3 měsíční kurz: Hana P. (Hranice), Kollar P. (ČeskÉ BudĚjovice)

Voucher na 1 měsíční kurz: Monika H. (Lipov), Markéta Č. (Zlín), Dana K. (Třemošnice)

Kniha anglických pohádek: Jindřiška B. (Brandýs nad Labem), Hana D. (Chrastava), Petra M. (Praha 4 Michle), Bohumila H. (Ústí nad Orlicí)


Tato metoda byla vyvinuta britskou lingvistkou Helen Doron. Podle jejího konceptu, který je neustále zlepšován, se již od roku 1985 učí tisíce batolat a malých dětí na celém světě. V České republice během desetiletého období prošlo kurzy více než 20 000 dětí. Své výjimečné znalosti dokazují například u mezinárodních jazykových zkoušek, kde dosahují až o 20 % lepších výsledků, než je světový průměr. Ve spolupráci s Helen Doron English jsme pro Vás připravili soutěž, ve které můžete získat tříměsíční a měsíční kurzy, nebo knížku Kangi’s Adventure s 20 poutavými příběhy o klokánkovi Kangi, kterou napsali sami žáci Helen Doron English.

Více informací a rady pro správnou odpověď naleznete na www.helendoron.cz.

Výhry: 2x voucher na 3 měsíční kurz (á 3000 Kč), 3x voucher 1 měsíční kurz (á 1 000 Kč), 4x kniha anglických pohádek.

Vyhrává ten, jehož správná odpověď dorazí jako 40., 80., 120., 160., 200., 240., 280., 320. a 360. v pořadí. Jednotlivé výhry budou rozděleny podle pořadí.

Soutěž končí 17.8.2014 o půlnoci.

Doporučujeme

Články odjinud