Soutěžte o lístky na muzikál Robin Hood

Soutěžte o lístky na muzikál Robin Hood

Muzikál Robin Hood se ukázal být pořádnou trefou do černého. Už déle než rok plní pražské Divadlo Kalich k prasknutí a k nadšenému potlesku diváků se přidávají kritici pochvalami v recenzích.

Příběh slavného zbojníka z magického Sherwoodu je tu dovyprávěn s vtipným nadhledem autorky libreta Gabriely Osvaldové a prostřednictvím skvělých melodií skladatele Ondřeje Soukupa.

Hvězdné autorské duo doplňuje světově respektovaný režisér a choreograf Ján Ďurovčík. Na nebývalém úspěchu představení mají pochopitelně velkou zásluhu také představitelé jednotlivých rolí, kteří patří k naší muzikálové špičce. O titulní postavu se dělí drsňák Václav Noid Bárta s romantikem Janem Křížem, v dalších rolích excelují Leona Machálková, Kamil Střihavka, Nela Pocisková, Jiří Zonyga, Radka Pavlovčinová, Martin Pošta, Lucia Šoralová, Zdeněk Podhůrský, Richard Tesařík a řada dalších výtečných herců.

Robin Hood je zkrátka zárukou dokonalé zábavy, a to pro celou rodinu – své si v něm najdou i malí diváci. Jako takový je ideálním tipem, jak si příjemně zpestřit čas vánočních svátků, a naprosto ojedinělým zážitkem pak je speciální silvestrovské představení přímo 31. prosince, kdy mají herci na jevišti povoleno úplně všechno…

Soutěžte s námi o 5 x 2 vstupenky na představení muzikálu Robin Hood v termínu 28.12.2011 od 19:00 hod.

2 vstupenky vyhrává každá 20., 40., 60., 80. a 100. správná odpověď na soutěžní otázku.





Pravidla soutěže naleznete ZDE.

Doporučujeme

Články odjinud