Soutěžte o probiotické tampóny ellen

Soutěžte o probiotické tampóny ellen

Soutěžte s námi a vyhrajte novinku na českém trhu – probiotické tampóny ellen. Tyto speciální tampóny jsou jedinečným řešením pro dvě třetiny českých žen trpících vaginálními záněty, nepříjemným pocitem svědění, pálení a výtokem. Tampóny ellen nejen obnovují vaginální mikroflóru ve chvíli, kdy žena již problémy pociťuje, ale lze je využít také v rámci prevence.

Pochva je před agresivními mikroorganizmy, které mohou být příčinou různých infekcí, chráněna především laktobacily, tedy bakteriemi mléčného kvašení. Ale díky užívání antibiotik, tabáku, nadměrné nebo nevhodné intimní hygieně, hormonálním změnám, nadměrnému stresu, nošení syntetického nebo těsného oblečení, koupání v bazénech či rybnících, ale i nechráněnému sexu může být počet laktobacilů snižován a vznikají tak výtoky a vaginální záněty. Ty jsou doprovázené nepříjemným pocitem svědění, pálení, nebo i bolestmi při a po pohlavním styku. V České republice jimi pravidelně trpí více než dvě třetiny žen.

Jednoduchým a přirozeným prostředkem, jak obnovit rovnováhu vaginální mikroflóry, je pravidelné používání probiotických tampónů ellen. Tampóny ellen obsahují laktobacily - bakterie mléčného kvašení, které jsou lidského původu a patří mezi nejčastější kmeny, nacházející se v přirozené zdravé poševní mikroflóře. Není nutné se obávat toho, že se laktobacily z tampónu „vytratí“ dříve, než jsou použity. Aktivní probiotická složka LNÒ se z tampónu uvolňuje až při tělesné teplotě, přičemž tento proces žena vůbec nepociťuje. Během menstruace je vaginální mikroflóra obzvlášť nestabilní a zvyšuje se její pH, které vyhovuje rizikovým mikroorganismům. Ty se stávají biologicky aktivními a rizika rozvoje zánětu stoupají až pětinásobně.

Ideální rovnováhu vaginální mikroflóry žena obnoví pravidelným používáním probiotických tampónů ellen, které chybějící laktobacily ženskému tělu dodají, po třech až šesti měsících užívání. Příznivé účinky jsou ale zřejmé již po použití v průběhu první menstruace. Mohou je užívat jak ženy, které mají problémy se svěděním, zápachem a infekcemi, tak dívky od první menstruace nebo ženy, které tampóny nikdy předtím nepoužívaly. Doc. MUDr. Vít Unzeitig, CSc. dále dodává: „Bude-li žena používat probiotické tampóny stejně jako ostatní tampóny, zvolí správnou absorpční velikost a bude je měnit v intervalu maximálně osmi hodin, potom není třeba se obávat nežádoucích účinků. Předávkování pochvy laktobacily v době menstruace není reálné.“ Probiotické tampóny ellenÒ lze užívat i mimo menstruaci.

V České republice získaly probiotické tampóny ellen doporučení České gynekologické a porodnické společností ČLS JEP a v EU jsou certifikovány v jako zdravotnický prostředek. Jejich pravidelné užívání má léčebný, jakož i preventivní charakter, který doplňuje například i vhodná osobní hygiena, bavlněné spodní prádlo a netěsné oblečení.

Dvanáct šťastných výherkyň se může těšit na balíček probiotických tampónů ellen a probiotik v tobolkách PROBIO-FIX.

Výhru obdrží soutěžící, kteří správně odpoví na soutěžní otázku a odpověď zašlou jako 20., 40., 60., 80., 100., 120., 140., 160., 180., 200., 220., 240. v pořadí.

Nápovědu na soutěžní otázku hledejte zde: www.ellen-tampony.cz.

Soutěž končí 8. 7. o půlnoci.

Pravidla soutěže naleznete http://www.mf.cz/zprava/11-pravidla-soutezi-online/" target="_blank"> ZDE.

Doporučujeme

Články odjinud