Soutěžte o vstupenky na akci: Naučte se chytře nakupovat - VÝHERCI

Soutěžte o vstupenky na akci: Naučte se chytře nakupovat - VÝHERCI

Jako první jsme se rozhodli pustit do toho, co vás trápí snad nejvíce - jak si zodpovědně vybrat potraviny. Na obalech se toho dočtete mnoho. Zveme vás proto na přednášku s workshopem z cyklu Akademie zdravého životního stylu.

Výherci VIP vstupenek: lborovka, wera8, milli



Jak však těmto informacím rozumět? Které informace z obalů jsou důležité a které už méně? Jak s informacemi pracovat v rámci každodenní stravy?

PhDr. Karolína Hlavatá, Ph.D.

Džunglí slov a značek na obalech potravin vás provede odborná poradkyně iniciativy Vím, co jím a piju, dietoložka PhDr. Karolína Hlavatá, Ph.D. Problematice vyváženého stravování se věnuje od doby svých studií. Pomáhá lidem se změnou životního stylu, a to nejen v případě, že chtějí zhubnout. Kvalitní a výživově bohatá strava jí však není lhostejná ani ve vlastním životě. Jako máma tří malých chlapců musí každodenně řešit stejné problémy jako většina z vás.

Ing. Petr Havliček

V rámci setkání budete mít příležitost zjistit, jak nakupuje potraviny známý výživový specialista Ing. Petr Havlíček. S Dr. Hlavatou natáčel úspěšný videoseriál Vím, co jím. Do povědomí veřejnosti však vstoupil již dříve, a to v televizní reality show Jste to, co jíte. Přestože si mnozí myslí, že pomáhá lidem především se shazováním nadbytečných kil, ve své každodenní praxi potkává lidi, kteří mají vůli změnit celkově svůj životní styl, ale bez odborné pomoci se jim to nedaří.


Co byste měli vědět?

Workshop pořádá iniciativa Vím, co jím a piju. Koná ve čtvrtek 25. 4. 2013 od 18 do 21 hodin v kavárně Era svět: Jungmannovo náměstí 767/6, Praha 1.

Cena vstupenky pro jednu osobu je 730 Kč a zahrnuje: vstup na akci, stylovou skládací nákupní tašku, tiskové materiály, drobné občerstvení, ochutnávku nových výrobků Mlékárny Miltra.

Pokud se chcete na akci zaregistrovat, vyplňte online přihlášku.


Soutěžte s námi o 3 vstupenky (každá je v hodnotě 730 korun) na tuto zajímavou akci . Vstupenku od nás obdrží tři výherci, kteří správně zodpoví naši soutěžní otázku a jejich odpověď dorazí jako 50., 100. a 150. v pořadí .

[OldTag:contest?id_contest=7]

Nápovědu naleznete zde.

Zkontrolujte si v nastavení, zda máte vyplněné kontaktní údaje (aktuální email a poštovní adresu) , abychom se s vámi v případě výhry mohli rychle spojit. Každý soutěžící smí soutěžit jen jednou, duplicity budou vymazány.

Soutěž končí 14. dubna 2013 o půlnoci.

Pravidla soutěže naleznete ZDE.

Doporučujeme

Články odjinud