Soutěžte s McDonald´s a vyhrajte nejnovější tablet. VÝHERCI!

Soutěžte s McDonald´s a vyhrajte nejnovější tablet. VÝHERCI!

Zajímá vás cokoliv ohledně složení, kvality nebo výroby jídel McDonald´s? Pak navštivte stránku www.narovinu.mcdonalds.cz. McDonald´s zde otevřeně odpovídá na všechny otázky návštěvníků týkající se oblíbených jídel. A pokud chcete vyhrát tablet značky Samsung v hodnotě 5 990 Kč, pak odpovězte vy na naši otázku. Navíc další tři výherci ještě obdrží poukázky do restaurace McDonald´s v hodnotě 250 Kč. Stačí zaslat správnou odpověď a mít štěstí.

VÝHERCI:

Samsung GALAXY Tab3 Lite - ANNA B. (VLAŠIM)

Poukázky: DANA F. (POPICE), LIBUŠE Š. (OSTRAVA), RADKA Z. (OSTRAVA)


Chtěli byste vědět, z čeho se vyrábí hranolky, kolik masa je v hamburgerech nebo co se stane s použitým olejem z fritéz? McDonald´s spustil kampaň Na rovinu a otevřeně odpovídá nejen na tyto, ale na mnoho dalších dotazů.

McDonald´s vždy razil zásadu, že dobrá informovanost je důležitá, aby se zákazníci mohli zodpovědně rozhodnout, jaká jídla budou konzumovat nebo nabídnou svým blízkým. Proto jako první společnost ve svém odvětví začal otevřeně zveřejňovat složení a nutriční hodnoty svých jídel a informovat zákazníky v otázkách vyváženého stravování a životního stylu.

V tomto trendu pokračuje i kampaň Na rovinu. Jejím cílem je otevřeně diskutovat na téma kvality jídel McDonald´s a jejich přípravy. I vy se můžete přidat k tisícům zvídavých lidí a zeptat se na webu www.narovinu.mcdonalds.cz na cokoliv o složení, výrobě a zpracování jídla a nápojů v McDonald´s.

Klepněte pro větší obrázek

Najdete zde také všechny předchozí dotazy a odpovědi přehledně uspořádané do jednotlivých kategorií. Pokud se tedy nechcete sami ptát, dozvíte se spoustu zajímavých informací z odpovědí na otázky ostatních lidí.

Jestli vás projekt Na rovinu společnosti McDonald´s zaujal, bude pro vás snadné odpovědět na naši soutěžní otázku a hrát o tablet Samsung GALAXY Tab3 Lite a poukázky do restaurací McDonald´s.

Nápovědu najdete na www.narovinu.mcdonalds.cz.

Hlavní cenu Samsung GALAXY Tab3 Lite vyhrává ten, jehož správná odpověď dorazí jako 500. v pořadí. Poukázku do restaurace McDonald´s v hodnotě 250 Kč vyhrávají soutěžící se správnou odpovědí doručenou v pořadí 100., 200. a 300.

Soutěž končí 16. února 2014 o půlnoci.

Doporučujeme

Články odjinud