Špatný nákup může zkazit Velikonoce

5 komentářů

OK-KO
21. března • 18:48

Kdysi,když říkávala moje babička-jo,jo,to za mých mladých let.... jsme se smáli.Dnes to říkám i já a to se nikterak necítím stará,za mých mladých let to byla čokoláda!!!Rozplývala se na jazyku,krásně voněla a taky měla barvu.Jsem a byla jsem vždy mlsná a čokoláda je pro mě jako droga.Ale už si vybírám,kterou si koupím,Protože kdejakou můj mlsný jazýček nechce!!!A figurky už vůbec ne!!!

caramellca
21. března • 15:27

Ještě jeden postřeh z Hypernovy: Co opravdu sleduju, je datum spotřeby a zásadně nekupuji výrobky se lhůtou končící druhý den, pokud hned nespotřebuji. Jednou jsem takhle nekoupila synovi Pribináčka, protože byl "do druhého dne" a tak jsem to i dítěti řekla (stává se totiž, že si to doma rozmyslí a máme ho v lednici pak několik dní). Prodavačky, které skládaly toto zboží do regálů, mě slyšely, a jedna z nich záměrně nahlas povídá: " Ona si to snad chce odnést domů!" Co na to říct? Jak se pak mají prosazovat třeba takové biovýrobky, když prodavačkám nepřijde divné skládat do regálů pribináky, které druhý den sotva někdo koupí.

caramellca
21. března • 15:18

S těmi tuky mimo chlaďák je to pravda. Dopoledne jsem byla v jedné Hypernově a měli v akci Heru - vedle rohlíků, vyskládanou na paletě! Zvláštní, že to člověka hned nenapadne, že by to tak nemělo být.

Katianka
21. března • 13:16

Nemyslím si, že by zrovna Milka byla nějaký terno :D Kvůli čokoládě takové zloby, no teda...

tereza
21. března • 11:39

uznávám kolikrát už jsemsi koupila čokoládovou figurku ať na Vánoce,Velikonoce nebo Mikuláše a nedala se jíst prostě chutná jako zkažená čokoláda.Je lepší sáhnout po těch dražších-bohužel při větším odběru(více dětí, vnoučata) nám to holt vleze do peněz, ale to nikoho nezajímá i když by mělo no hlavně že Topolánek, Paroubek atd. si můžou denně kupovat Milku nebo metr čokolády a věřím, že dobré čokolády za desewt nebo čtyřicet korun.Chtěla bych bydlet v knížectví, protože tam si totto nedovolí prasata jedny vyžraný.Každý hrabe a pak odstoupí-škoda že nejsem vyčůraná mohla bych si čokoládku kupovat též denně.

Doporučujeme

Články odjinud