Speciality, které mají grády

6 komentářů

Elynor
15. dubna • 11:58

No jasně, i takový čaj s rumem, to je hnedka jiná chuť než samotný čaj :-)))

Mata69
11. dubna • 16:02

šiška: pro vás třeba ne, pro jiného ano :-) Já zrovna výraz "lahodný" nemám moc ráda, takže bych ho asi nepoužila vůbec. Ale jsou druhy alkoholu, které pro mě "lahodné" jsou - například kvalitní víno...dobrá stará whisky....Takže to bude individuální. Ale pokud sama rum do cukroví přidáváte, jistě uznáváte, že tam svoji úlohu má. Zrovna tak červené víno do omáčky atd...(nehledě na to, že ten alkohol se z toho vyvaří a vypeče)

šiška
11. dubna • 15:00

mata 69: reagovala jsem prostě na větu "lahodná chuť alkoholu! Rum přidávám do cukroví i když ho nemusím, protože není pro mě lahodný!

Mata69
11. dubna • 13:35

No, píší tam "lahodná chuť alkoholu", ale nevyznívá mi to jako chvála alkoholu k pití, nýbrž jako přídavek do dalších potravin.

Mata69
11. dubna • 13:34

šiška: vy nikdy do těsta nepřidáváte rum? Protože on opravdu těstu dodá skvělou chuť. Stejně tak tiramisu bez amareta by nebylo tím správným tiramisu. Nepíše se tam, že by alkohol byl lahodný, ale že dodá lahodnou chuť a to je přeci rozdíl.

šiška
11. dubna • 12:11

Tak za mě, nikdy mi alkohol nepřišel jako něco lahodného! Pod názvem lahodné si představuji zcela jiné dobroty.

Doporučujeme

Články odjinud