Speciální masáže pro maminky

Speciální masáže pro maminky

Těhotenství a mateřství bývá označováno za jedno z nejkrásnějších období v životě ženy. Čas od času však také nastávající či čerstvé maminky zmůže únava a stres. Tělo je zatíženo změnami, které provázejí těhotenství, později samotným porodem, nošení miminka rozbolaví záda, probdělé noci a shon kolem novorozence na klidu také nepřidají.... To je pak nejlepší zamířit do centra, které má thajský výraz pro pohodu přímo ve svém názvu – Sabai.

 V rozmanité nabídce masáží, vedle aromatických, reflexních, tradiční thajské olejové i klasické, nechybí ani speciální PRE-MAMMA a MAMMA masáž.

PRE-MAMMA relaxační masáž je určena nastávajícím maminkám od ukončeného 3. měsíce těhotenství. Blahodárně působí na namáhanou pokožku břicha a také jako prevence proti striím. Umění zkušených thajských terapeutek dokáže utlumit i nepříjemné bolesti hlavy a bederní páteře. Bederní páteř je nahřívána a uvolňována originálními bylinnými balíčky, teplo a vůně působí blahodárně na tělo i duši.  Respektují zde pocity klientek v těhotenství a dávají na výběr z cca 10 vůní olejů (zelený čaj, moschus, ambra, ylanylang, patchouli…). Oleje jsou samozřejmě přírodní, bez chemických konzervantů.
 

MAMMA je, jak už název napovídá, ušita na míru maminkám po šestinedělí. Poporodní léčebná masáž celého těla se zvýšeným zaměřením na břišní oblast, opět i pomocí oblíbených voňavých masážních bylinných balíčků, jejichž tlak na břišní oblast a účinek bylin napomáhají opětovnému stažení břiška. Reflexní masáž obličeje, hlavy, uší, šíje a ramen přináší energii do dalších dnů.
PRE-MAMMA a MAMMA masáž - to je 60 minut slastné pohody provoněné olejíčky, kdy se při tiché relaxační hudbě žena může věnovat jen sama sobě a svým myšlenkám...

Zdroj: 2media

Doporučujeme

Články odjinud