5
Fotogalerie

Šperk coby nejkrásnější valentýnský dárek

Svátek všech zamilovaných je za rohem a vy ještě stále nemáte dárek pro svou drahou polovičku? Neztrácejte hlavu a držte se klasiky – dechberoucího šperku.

Valentýn je ideální příležitostí, kdy svým milovaným vyjádřit své hluboké city. Řekněte to tedy šperkem. Přinášíme vám tipy na úchvatné doplňky nejen pro ženy, ale i pro muže, které z Valentýna udělají tu pravou oslavu lásky.

Motivy srdce jsou nestárnoucí klasikou

Nejoblíbenějším motivem u valentýnských dárků je srdce coby známka upřímné lásky. Šperky se srdíčkem jsou nestárnoucí romantickou klasikou, která nezklame. Na výběr máte jak decentnější varianty přívěsků z bílého zlata, tak i odvážnější přívěsky v teplejších tónech z červeného zlata se dvěma propletenými srdci posázenými diamanty. Právě propletená srdce bývají oblíbeným motivem značícím jednotu a naději, že společně zvládnete překonat všechny překážky, které vám život přichystá.

jk_damacz_548x286_1.jpg

Symboly přátelství a vzájemné náklonnosti

Na Valentýna rozhodně nemusíte obdarovat pouze svou partnerku či partnera, ale také další blízké, jako jsou rodiče, prarodiče, sourozenci či kamarádi. Pro ty z logických důvodů nemusí být symbol srdcem tou správnou volbou. Na výběr ale máte řadu jiných motivů, které vašim drahým budou symbolizovat vaši náklonnost a přízeň. Co takhle minimalistický přívěsek andělíčka? Pokud chcete vsadit na jistotu a jste spíše tradičnějšího ražení, nešlápnete vedle s přívěskem křížku, který je naprosto nadčasovou klasikou.

jk_damacz_548x286_2.jpg

Zásnuby na Valentýna? To chce diamanty a vzácné kameny

Asi nikoho nepřekvapí, že Valentýn je hned po Vánocích druhým nejoblíbenějším datem na požádání o ruku. Není divu – z celého dne romantika a zamilovanost přímo prýští a jen těžko byste hledali dokonalejší moment než právě večeři při svíčkách na svátek zamilovaných. Ať už se se svou velkou otázkou vytasíte kdekoliv, budete potřebovat ten správný prsten. Třpytivou krásou na prst každopádně potěšíte i v případě, kdy už jste dávno svoji. Není lepší způsob, jak své drahé polovičce vyjádřit nehynoucí lásku než úchvatným prstenem se vzácnými kameny. Vsaďte na vkus své milé a vyberte si buď kombinaci bílého zlata s diamanty či červeného zlata se smaragdy nebo vsaďte na naprostou originalitu a překvapte ji prstenem se safírem, ze kterého až oči přecházejí.

jk_damacz_548x286_3.jpg

Diamantové náušnice sluší každé ženě

Dává vaše milá přednost náušnicím? Udělejte jí radost blyštivými a přesto velmi vkusnými diamanty. Můžete jí vybrat buď decentní náušnice, které může nosit i běžně do práce a dodají každému jejímu outfitu potřebný glanc a eleganci, nebo zvolit konkrétní design, například ve tvaru kapky, symbolizující životodárnou moc elementu vody. S diamantovými náušnicemi na uších se i všední den stane naprosto jedinečným.

Valentýnské dárky pro muže

Hledáte vkusný dárek pro důležitého muže ve svém životě? Udělejte mu radost decentním doplňkem, který podtrhne jeho osobnost. Vhodnou volbou mohou být luxusní hodinky v robustním provedení, které dodají na serióznosti a zároveň jsou velmi praktické. Pokud chcete zvolit neotřelejší dárek, může být minimalistický prsten akcentující strohé kubistické prvky a surovost materiálu tím pravým.

jk_damacz_548x286_4.jpg

Ať už se vydáte cestou klasiky, nebo vyberete netradičnější doplněk, je vždy důležité zvolit šperky z kvalitní a ověřené šperkařské dílny s dlouholetou tradicí, která dokáže zrealizovat vaše potřeby do individuálního šperku, kterým řeknete vše i beze slov.

Doporučujeme

Články odjinud