Šperky, které musíte mít

Šperky, které musíte mít

Báječné kombinovatelné prsteny, náušnice a náramek s křehkými detaily a inovativně broušenými kameny vyzařují svěžest, ženskost a evokují atmosféru jara.

S příchodem jara vdechuje PANDORA nový život oblíbeným šperkům, které se těší oblibě žen po celém světě a které se tak stávají ještě atraktivnějšími a modernějšími.

PANDORA oslavuje ženy tím, že jim nabízí příležitost 
k sebevyjádření pomocí šperků. V návaznosti na tento trend představuje kolekce PANDORA pro jaro 2016 oživené interpretace populárních kousků. Impozantní řemeslné techniky a klasikou inspirované výbrusy kamenů zachycují ducha značky PANDORA v každém ručně dohotoveném šperku.

Přijměte za svoji poetickou hravost fascinujících květinových motivů a nadčasovou eleganci jako projevy dnešních trendů tíhnoucích k miniaturním květinovým vzorům a klasickým krajkám. Milované květy v sofistikovaných pastelových barvách na chladivém sterlingovém stříbře a teplém 14k zlatě se třpytí a září díky kamenům a duhovým odleskům, čímž vzniká podmanivý obraz jara. Výsledkem je ženskost s luxusními a trendovými řemeslnými detaily.

“Použili jsme klasické materiály tradičně spojované se šperky PANDORA, ale dodali jsme jim další rozměr – nové barvy, efekty a povrchové úpravy, které zdůrazňují půvab každého designu.”

Lee Antony Gray
kreativní viceprezident designového oddělení a oddělení merchandisingu skupiny

Hravé kombinovatelné prsteny zachycují texturu kapek vody, které tančí na okvětních lístcích a listech a jsou nabízeny ve svěžích jarních odstínech s kameny v podobě lesklých kupolek připomínajících třpytivé jarní pupeny.

Pohrajte si s proporcemi a kombinujte jarní pastelové barvy skládáním různých prstenů, které ztělesňují půvab a zářivost tohoto ročního období.

Klepněte pro větší obrázek

Kombinace drobných květinových vzorů s krajkou, jejich moderní zpracování a zakomponování do jedinečných interpretací – tak lze charakterizovat výjimečný solitérní prsten Pomněnka . Díky své příjemné barvě, tvaru a pocitům spojeným se skutečnou láskou a milými vzpomínkami jsou půvabné pomněnky prostoupeny duchem historie a romantiky a ilustrují zázrak přírody.

Klepněte pro větší obrázek

Využijte tyto křehké trendové detaily a třpytivé pastelové odstíny k dotvoření jarního outfitu. Celou kolekci si můžete prohlédnout na pandora.net

Doporučujeme

Články odjinud