Šperky ze zlata, perel, diamantů, stříbra a vybrané doplňky

Šperky ze zlata, perel, diamantů, stříbra a vybrané doplňky

Darujte emoce! Lesk briliantu, třpyt ušlechtilých perel nebo jemné blyštění stříbra nemá konce a s nimi je trvalá i vzpomínka na výjimečné chvíle. Stačí jediný pohled na malý poklad a znovu se objeví milé vzpomínky. Krásným šperkem potěšíte každou ženu a podtrhnete její půvaby.

Šálek lahodné kávy Tchibo jste už nejspíš někdy ochutnali. Víte ale, že Tchibo přináší vedle kávy také každý týden nový svět, plný inspirace?

V průběhu celého roku vám Tchibo týden co týden nabízí novou kolekci zajímavých výrobků, které vás zaujmou svým propracovaným designem, kvalitou i funkčností.

V každé kolekci naleznete asi třicet novinek, které jsou vzájemně sladěné a vždy za dostupné ceny. Naše výrobky si zkrátka zamilujete.

Každý týden nový svět
Témata jednotlivých kolekcí se průběžně mění v závislosti na ročním období a pokrývají všechny oblasti každodenního života. Vybírat si můžete vybavení do kuchyně, bytové doplňky, sportovní náčiní nebo technické novinky.

Nezapomínáme ani na módu, proto pravidelně přinášíme nové trendy v oblečení, doplňcích, obuvi i špercích. Ale pozor, každá kolekce je limitovaná a prodává se po omezenou dobu nebo do vyprodání zásob.



V naší kolekci proto přinášíme široký výběr jedinečných šperků, mezi kterými zaručeně najdete pro každou ženu takový, který bude souznít s její osobností. Šperkem nemůžete žádnou ženu urazit, ale jen příjemně překvapit. Každá žena si v hloubi duše přeje dostat krásný šperk. Není nic snazšího, než tajné přání splnit. Uvidíte, jaký bude mít blyštivý dárek úspěch.



Nakupujte už nyní
Všechny tyto výrobky a mnohé další si můžete koupit v e-shopu http://www.tchibo.cz/preview?wbdc=AFsk5sY1dB" >www.tchibo.cz již od 24. 11. 2010 a také v týdnu od 29. listopadu 2010 v síti obchodů Tchibo a prodejních místech obchodních řetězců. Navštivte náš e-shop a přesvědčte se sami, že si z naší bohaté nabídky pro tento týden vyberete. Pouze v e-shopu můžete nakupovat výrobky z kolekce, která se v obchodech Tchibo a prodejních místech objeví až další týden. Není nic snazšího než nakupovat z pohodlí svého domova.

Získejte dárkovou poukázku na nákup v e-shopuhttp://www.tchibo.cz/preview?wbdc=AFsk5sY1dB" > www.tchibo.cz v hodnotě 109 Kč. Stačí potvrdit Vaši e-mailovou adresu na http://www.tchibo.cz/subscribeNewsletter?wbdc=zgnL6MehBl" >této stránce.

A nezapomeňte! Příští středu soutěžíme znovu s novou kolekcí od firmy Tchibo!

Informace o soutěži:


Termín soutěže: 24. - 30. listopadu 2010
Ceny:
1. místo 1 000 Kč
2. místo 600 Kč
3. místo 300 Kč
4. místo 300 Kč
5. místo 300 Kč


Soutěžíme o 5 poukazů v celkové hodnotě 2 500 Kč, které lze využít při nákupu na http://www.tchibo.cz/preview?wbdc=AFsk5sY1dB" >www.tchibo.cz.

Vyhrává každý 20., 30., 40., 50. a 60. v pořadí, který správně zodpoví soutěžní otázku.

Doporučujeme

Články odjinud