Spice Girls mají plné zuby Victorie Beckhamové

Spice Girls mají plné zuby Victorie Beckhamové

Světové comebackové turné dámské skupiny Spice Girls je v plném proudu a jeho protagonistky se těší nebývalé pozornosti. Běžným koloritem všedního dne všech pěti zpěvaček se staly vyprodané haly a davy šílících fanoušků toužících byť jen okem zahlédnout své idoly. Nesrovnatelně větší zájem ze strany fanoušků je však o Victorii Beckhamovou (33), z čehož mají její žárlivé kolegyně jen pramalou radost.

Podle deníku Daily Mail se zfanatizovaný dav pouští do největšího řevu, jakmile se Victoria chopí mikrofonu a zpívá samostatné party.

Nikomu nevadí, že právě ona je na rozdíl od Geri Halliwellové, Melanie Brownové, Melanie Chisholmové a Emmy Buntonové velmi špatná zpěvačka a jejím největším kreditem jsou svůdné pózy pro kamery. Stačilo několik prvních dnů společného vystupování a dámy už zjistily, že mají své tak vyzdvihované kolegyně plné zuby.

"Victoria strhává veškerou pozornost na sebe a ostatním ze všeho nejvíc vadí, že publikum odměňuje nejhlasitějším potleskem právě ji," potvrdil nejmenovaný člen doprovodného týmu. Podle něj Victoria vytáčí ostatní i tím, jak si pečlivě vybírá boty s vyššími podpatky, než mají ony, a výrazně provokativnější oblečení.

Doporučujeme

Články odjinud