Spice Girls se vracejí. Victorie Beckham se ale nepřipojí! Proč? | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Spice Girls se vracejí. Victorie Beckham se ale nepřipojí! Proč?

Nejprve to byly jen spekulace, nyní už se jedná o hotovou věc, skupina Spice Girls se vrací na světovou hudební scénu. Britské hvězdy z devadesátých let, z nichž se mezitím staly zasloužilé matky, vyjednávají smlouvu na koncertní šňůru v Las Vegas. Ovšem ve městě hříchů budou vystupovat jen čtyři z nich. Victoria Beckham se do skupiny nevrátí.

Osmatřicetiletá Melanie Brown alias Mel B či Crazy Spice žije dlouhodobě v USA a je to právě ona, kdo koncerty v lasvegaské Planet Hollywood domlouvá. Spice Girls by měly na tamní scéně vystupovat od léta 2016, dvacet let po vydání singlu Wannabe, který z nich učinil světové hvězdy.

Victoria Beckham alias Posh Spice se však ke zbývající čtveřici nepřipojí. Hodlá pokračovat v rozvoji svého módního impéria a na koncertní šňůru by neměla dost času.

Krom Mel B souhlasily s obnovou skupiny také osmatřicetiletá Emma Buntonová (Baby Spice), čtyřicetiletá Melanie Chisholmol alias Mel C (Sporty Spice) a jednačtyřicetiletá Geri Halliwell (Ginger Spice).

„Mel B vyjednává na jejich kontraktu už několik týdnů. Victoria nezměnila své stanovisko, že se k nim nepřipojí, takže plánují vystupování ve čtyřech. Mají na to ještě osmnáct měsíců, než se všechno dojedná a nazkouší, pak by mohly získat smlouvu na této scéně a zřejmě by následovalo i turné,“ uvedl zdroj z Las Vegas pro britský Daily Star.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud