Špičkové prádlo v butiku Boudoir

Špičkové prádlo v butiku Boudoir

V Pařížské ulici v Praze se objevil nový módní butik. V útulném obchůdku, který příznačně nese jméno Boudoir, se můžete nechat okouzlit krásnými kousky dámského spodního prádla, které jste doposud mohli vidět pouze v zahraničí. Ale nejen to, poprvé v historii této prestižní ulice máte možnost nakoupit modely z dílny českého módního návrháře Martina Ludvíka.

Každá žena miluje spodní prádlo a muži milují ženy v něm. V Boudoiru lehko podlehnete kouzlu italského spodního prádla Argentovivo a Bacirubati. Tyto světově známé značky vyznačující se luxusním materiálem a zpracováním vás okouzlí natolik, že prádlo už nebudete chtít svléknout.

Korzety, košilky, noční prádlo či hedvábné župánky Argentovivo vás uloží do zasněné pohádky plné vášnivého opojení a učiní z vás tajemnou krásku, které jsou splněny veškeré touhy a přání. Bacirubati je značkou obdobného charakteru. Ženské a zároveň romantické prádlo, snoubící se s ohromujícími výšivkami a šaramantně magickým materiálem, vám vnese do soukromého života kvalitu prožitků i běžného každodenního bytí. Modely jarní kolekce 2006 oblékla také česká topmodelka Petra Faltýnová, která prádlo představuje na reklamních fotografiích.

A pokud jde o plavky a plážové oblečení, nemůžete se zklamat. Italové jsou experti v tomto odvětví a vědí, že je velmi důležité vypadat skvěle právě na pláži. Letošní kolekce plavek Bacirubati na vás dýchne mladistvý a bezstarostný vzhled provázený nápaditými doplňky a krásnými barevnými vzory. Argentovivo z vás učiní ženu svůdnou a sebejistou, která zná své přednosti a zůstává jedničkou za každých okolností.

Martin Ludvík se zabývá módou relativně krátkou dobu. Během té se ale dokázal adaptovat do módního světa s jistou dávkou sebevědomí a tak můžeme pozorovat jak se jeho elegantně klasické modely vyvíjí. Ateliér Ludvík zpracovává látky nejvyšší kvality dovezené z italských fabrik, které mají velkou mezinárodní tradici, a které se vyznačují originálním designem. Patří mezi ně například Armani, Valentino nebo Ungaro. Modely jsou šity precizním způsobem a to malosériově nebo v originálu. Je také možně nechat si je vyrobit na míru. Máte tak jistotu, že na večírku či jiné události budete vypadat osobitě a navíc se budete cítit pohodlně.

Všechny tyto značky splňují nároky zákazníka jenž ví co chce a oceňuje kvalitní řešení spojené s pohodlím a sebevědomým designem. Italské lingerie nenaleznete v ČR nikde jinde než v butiku Boudoir. Dáváte-li přednost kvalitě, pohodlí a ženské eleganci jistě si vyberete mezi modely z ateliéru Martina Ludvíka. Přesvědčete se sami, že Boudoir je, jak nese jeho jméno, místem, kde si ženy plní sny.

Argentovivo
Argentovivo mare
Bacirubati
Bacirubati mare

Soutěž s Boudoir

Soutěžíme o poukázku v hodnotě 5.000,- Kč. Poukázka bude k vyzvednutí na adrese obchodu: Pařížská 15, Praha 1. Odpovědi naleznete v článku nebo na adrese www.argentovivofashion.com. Soutěž je ukončena. Vyhrává: Ilona Gratulujeme

www.argentovivofashion.it www.bacirubati.com

Doporučujeme

Články odjinud