Spiritual Response Therapy

Spiritual Response Therapy

Léčení skrze ducha. O metodě SRT se začíná mluvit, začíná se v České republice používat a začíná být úspěšná.Většina lidí o ní ale moc neví. Je jaksi zahalena tajemnem a má příchuť zakázaného ovoce, nebo alespoň něčeho co není jen tak běžné.

Tato metoda se ve světě a obzvlášť ve Spojených státech používá již pěknou řádku let. Tuto metodu vynalezl kněz a kazatel pan Robert Detzler, který ji neustále vylepšuje o rozvíjí již skoro dvacet let. K čemu slouží?

Především k tomu, aby nás, běžné smrtelníky zbavila všech možných psychických i fyzických problémů, kterých máme bohužel někdy víc než dost. Pracuje se neinvazivní metodou pomocí kyvadla a speciálních tabulek, na kterých kyvadlo vyhledává negativní programy a bloky, které máme nashromážděné v našem podvědomí a tyto blokády způsobují to, že se cítíme špatně.

Metody se využívá jako podpůrné léčby při různých fóbiích, úzkostech, panických poruchách, schizofreniích, depresích, při léčbě astmatu, alergií, poruchách plodnosti ,dětské hyperaktivitě, dislexii a disgrafii, při eliminaci nesoustředěnosti a špatném prospěchu ve škole, při vyhledávání geopatogenních zón,jejich odstraňování apod. Velkou práci udělá také v léčbě obezity,podporuje hubnutí, což je jeden z velkých problémů civilizovaných zemí. Skvělým způsobem zbavuje lidi závislostí na alkoholu, nikotinu, drogách a lécích, na jiných lidech a mezilidských vztazích.Člověk po této terapii cítí velkou úlevu, zlepší se u něho komunikace, rozhodnost, fóbie, úzkosti a strachy pomalu mizejí.

Člověk nachází sám sebe, najednou umí dělat ta správná rozhodnutí, vidí svět kolem v lepším světle a podvědomě začíná pracovat sám na sobě. Na svém sebeoceňování, na lásce k sobě, na zvýšení sebevědomí, sebedůvěře a získává tak v životě lepší pozice a výhled do budoucnosti. Této metody využívají i mnozí podnikatelé, kteří nechávají čistit touto metodou své firmy, svoje podnikání apod. Jedná se o metodu, která má velkou budoucnost a mnohým z nás přinese lepší a šťastnější život.

Autor: www.studioHedis.cz

Doporučujeme

Články odjinud