6
Fotogalerie

Spodní prádlo, ve kterém budete sexy

Carina Johansson, návrhářka švédské oděvní společnosti KappAhl, představila včera v pražském obchodním centru Nový Smíchov hlavní trendy v kolekci dámského spodního prádla.

Spodní prádlo, ve kterém budete sexy

Carina Johansson, návrhářka švédské oděvní společnosti KappAhl, představila včera v pražském obchodním centru Nový Smíchov hlavní trendy v kolekci dámského spodního prádla KappAhl 2002. 

Fresh summer - "svěží léto", vystihuje složení této kolekce. Z barev jsou zastoupeny mátově zelená, lila, třešňová červeň, tyrkysová a bílá. Nejpoužívanějším materiálem je krajka a úplet s potiskem. Prádlo z této kolekce se vyznačuje výraznými pestrobarevnými pruhy. Ze střihů dominují tanga, string tanga, bokovky a živůtky.

College summer - tato kolekce nese znaky "sportovního a college stylu". Prádlo v příjemných odstínech modré, šedé, růžové, červené a bílé, vzory jsou inspirovány námořnickými motivy, svislými i vodorovnými pruhy a džínovinou. Součástí této kolekce je řada modelů pro domácí nošení, nočních košilek a pyžam převážně z bavlny.

Delicate summer - "jemné léto", představuje romantické prádlo v lehkých odstínech bílé, stříbrné, pískové, tělové, meruňkové a černé. Specialitou kolekce je romantický styl vyšívání.

Pokud vás tato nabídka zaujala, navštivte značkový obchod KappAhl v pražském obchodním centru Nový Smíchov ( otevřeno denně od 9.00 do 22.00 hod.). Kromě spodního prádla nabízí dámské, pánské a dětské oděvy a módní doplňky. Využijte mimořádné valentýnské nabídky "vše za 399,-" viz. článek



Doporučujeme

Články odjinud