Spousta zábavy na Den dětí!

Spousta zábavy na Den dětí!

Den dětí se blíží, a tak jistě všichni přemýšlíme, čím našim ratolestem udělat radost. Čokoládou? Hračkou? Ne! Mnohem více je budou bavit zážitky, na které dlouho nezapomenou!

Speciálně pro čtenářky Dáma.cz tu máme příležitost využít ke Dni dětí slevu 100 Kč na nákup jakéhokoliv zážitku. Stáhněte si i vy svůj slevový poukaz!

Splněné dětské sny

I vaše děti sní o létání? Splňte jim sen se simulátorem volného pádu . Ve větrném tunelu za asistence instruktora zažijí něco nezapomenutelného! Vše probíhá v relativně malých výškách v uzavřené komoře, takže nehrozí vypadnutí z proudu vzduchu. Zážitek trvá 3 - 6 minut a je vhodný pro děti od 5 let. Létat jako pravý parašutista je bude zaručeně bavit!

Stejně jako o létání sní děti často o řízení auta. Tak proč by měly čekat do 18 let, když je tu dětská buggy ? Při řízení tohoto vozítka zažijí spoustu zábavy i krapet adrenalinu. Buggy má velmi jednoduché ovládání a je vybavena čtyřbodovými pásy. Jezdí se na speciálně vytvořené trati, která zahrnuje klopené zatáčky, vodní příkop i různé skoky. Vyřádit se na trati mohou děti již od 5 let.

Klepněte pro větší obrázek

Správní dobrodruzi!

Vyhledávají vaši malí rošťáci dobrodružství? Pak je pro ně jako stvořený den malého tankisty . V rámci programu zažijí projížďku obrněným transportérem BVP, jízdu ve velitelském voze, prohlídku vojenské techniky a muzea palných zbraní a výstroje. Bude jim předvedena rozborka samopalu a střelba ze vzduchových a paintballových zbraní. Kromě toho navštíví také army-stanoviště a podívají se do vojenských zákopů i podzemních bunkrů. Prostě nezapomenutelný Den dětí! Zážitek trvá 3 - 4 hodiny a účastnit se ho mohou děti od 6 let.

Klepněte pro větší obrázek

No, a jestli by vaše dítka raději zažila nefalšované africké dobrodružství, tak je vezměte na offroad safari . 50minutovou jízdu v terénním safarivoze mezi volnými zvířaty si zcela určitě užijí! Zblízka uvidí stáda žiraf, zeber, antilop, ale i gepardy a lvy. Od průvodce dostanou odborný výklad a dozví se tak spoustu zajímavých informací. A když jim dáte do ruky foťák, budou si moct všechno zdokumentovat! U dětí do 15 let je nutný doprovod dospělé osoby.

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud