Správná podprsenka

41 komentářů

Kpaige
3. ledna • 14:41

Ráda bych vás informovala o nově vzniklé stránce, kde dámy najdou vše, co byste měly o podprsenkách vědět.
http://spravnapodprsenka.webnode.cz/

Marie19
25. srpna • 11:42

Kvalitní sportovní podprsenka se hodí i pro rekreační sportovce.
Sportovní podprsenky vás leckdy zachrání před problémy se zády!!!

Kamuflaz.ac
16. dubna • 16:28

Dobrý den,radíte nenosit bezešvé a bezkosticové podprsenky celý den,co ale dělat když jiné od mládí nesnesu?Když si koupím se švem,musím si košíčky vypodložit vatou protože mám pak rozbolavělé bradavky,nesnesu ani výšivku na triku na prsou a kostice mě vadí.Jsem v neustálém pohybu a potřebuji proto hodně uzavřenou podprsemku bez kostic,švů a s širokými ramínky,kde ji ale sehnat?

Tynushca
27. března • 23:19

Věřím že velké velikosti jsou problémové, ale i já s těma malýma si zoufám, sice asi ne tolik, ale at máte radost, že v tom nejste samy...zdědila jsem prsa po tatínkovi a i když si koupím push up, tak tam nic nemám :-))) Takze výstřihy nepřipadaj v úvahu a nákup podprdy je děsná psycho horečka, kdy se zamindrákuju na další tři roky... Do těch nejdražších jsem ještě neinvestovala, ale plánuju, takže snad to jednou dobře dopadne :-)

sarina
17. ledna • 12:37

já nakupuji podprsenky ve specializované prodejně, neboť patřím mezi ženy s vyvinutějším hrudníkem a tam si dokážu vybrat-mají pekne podprsenky i v takových velikostech jako je E a to jsem jinde nenasla aby byla i pěkná.Pokud jste na tom některá stejně mohu vám prodejnu Dolly jenom doporučit je to v Praze na Letný-Kamenická 25

faD
8. září • 6:54

Zaplať bůh že u mě to není nutnost nosit levná nebo drahá ve všech se cítím jak sešněrovaná za posledních třicet let to vezmu leda když jdu k lékaři abych na sobě něco měla když je třeba se svléct.

Lea
16. dubna • 12:31

Mě se osvědčila "Naturana-minimizer". Naštěstí, protože jinak taky hledám a hledám...

Dominika
29. ledna • 15:03

Tak já se tedy k vám přidám, mám velikost 95F-H podprsenku, která by mi přesně sedla jsem viděla, ale za cenu 2589Kč to je pro studentku trochu moc. Takže dál marně hledám.

pistalka1978@seznam.
31. května • 16:56

ahoj potřebovala bych se poradit ohledně spodní pradla . mam velké podprsí a těžko shaním podprsenku.

Réka
25. dubna • 22:05

ale prečo každý píše o velkých podrsekach??..a co ak mi nie sú dobré ani A košíky???????????????????

benik
24. dubna • 14:34

Jak uz tu jedna z vas vychvalovala podprsenky Triola, je opravud jedinecna. Pokud se podivate na stranky www.triola.cz, najdete yde donkce i navod, jak zjistit svoji spravnou velikost. Triola je ceska firma, ktera dela podprsenky na ceska nadra. Podprsenky se kupuji z prodejniho skladu i bez zkouseni a nikdy se stalo, ze by nesedely. Pokud nesedi muzete ji poslat zpet a oni ji Vam vymeni.

deeplucy
21. dubna • 14:33

Mohu doporučit na větší prsa a malej obvod, nebo naopak značku Milavitsa (důležité není za 1500) - moc jsem ji na trhu neviděla, ale mají ji třeba v Plzni - teda vím jen o jednom obchodě, ale kdo hledá ten najde :-) Případně napište poradím. deepl@seznam.czJo a pokud nejste z Plzně tak jsem jí zkoušela objednat na netu - není tam takovej výběr, ale dá se Je to adresa: www.spodnipradlo.myeshop.cz

switch42
19. dubna • 22:35

tak já mám asi opačný problém než většina z vás :) Potřebovala bych větší objem a menší košíčky - 100 az 105 C a to nemůžu sehnat a když už jsem sehnala tak za 1500,- což je fakt mazec!

Maricka
10. března • 22:15

Jo holky tak budte v klidu ....já bych potřebovala tak "70 nevyrábíme" jak mi řekla jedna prodavačka.Ideální rozměr košíčku je z podrpsenky 100D-F a tu pak musíme s tchýňku přešít.Takže žádná značka nějak nepokryje moje potřeby:-)))))

Verča :-)
3. března • 2:06

slečny a paní a dámy s větším poprsím..není pravda , že se hledá těžce, stačí vědět kde hledat proto krom již zmiňovaných Triumph atd...se poptejte po značce Sariana, která nabízí velmi pěkné prádlo do megavelikostí aniž by mu ubralo na kráse a půvabu!!!!výběr z mnoha druhů, tvarů a sedí náramně:-)

Charlotte
23. února • 11:37

Já bych vám doporučila značku Bellinda.Řekla bych, že to je takový kompromis mezi drahou a levnější podprsenkou. Potřebovala jsem hladkou, jen zpevněnou(ne push up)a s odepínacími ramínky. V Makru jsem narazila na Bellindu Vario Bra. Sedla úžasně, je z příjemného materíalu a po několika měsících nošení je jako nová. Tak mně sedla, že jsem si koupila v černé i bílé a jsem moc spokojená. Za cenu 360kč/kus je to super.

andy
31. ledna • 14:28

mám velikost 70 F a téměř nikde na sebe nemůžu sehnat podprsenku, ani ve zde vychvalovaném triumphu. v obchodech na mě koukaji jak na magora když jim řeknu co po nich chci :) jediná značka, od které mi téměř každá podprsenka sedla je TRIOLA. sehnala jsem tam i s průhlednými ramínky, čemuž předcházelo měsíční shánění a bloudění po různých obchodech. Můžu jen doporučit pro dámy s většími košíčky.

Miluna
23. ledna • 23:29

Podprsenky z tržiště mi nesedí,škoda.Mám vel.75D a jen tak mi nějaká nepadne a když padne,tak stojí 600 a já jsem ochotna si ji koupit třeba ve 3 barvách.Ale opravdu se vyplatí dobře padnoucí,jinak to není hezké a ani pohodlné.

Zireael
22. ledna • 23:46

Ja osobne s podprsenkama v me velikosti problem nemam, ale mam tip pro vas "objemnejsi": pokud to nemate moc daleko, vyjedte za polske hranice a navstivte mistni trhy. Netvrdim, ze vam tohle pradlo vydrzi 10 let, ale vyber je nadherny a narozdil od vietnamcu maji i velke velikosti (asi jsou Polky vyvinutejsi :-) ) - mam kamaradku, ktera ma velikost 70E a pokazde si priveze hromadu podprsenek, protoze za to, co by ji u nas stala jedna, si tam koupi minimalne tri.

šneček.pomalý
17. ledna • 22:22

Na jednu stranu závidím těm co si kupují podprdy u vietnamců za pár kaček.Já se svou velikostí 90D uspěji jedině v "normálním" obchodě, ale zase když koupím, tak jedině takovou, která mi fakt sedí a je na prsa "pěkný" pohled.

chechtalka
13. ledna • 21:54

nechápu na co mít 20-30 podprsenek, to je lepší jich mít 10 kvalitních v rozličné barvě a doplnit si je do barvy či kvality 2-3 kalhotkami ke každé. Mám prsa trojky, ale obvod přes záda šestkový a navíc potřebuji dlouhá ramínka, která má málokterá podprsenka. Kupuji si pravidelně soupravy v Itálii, každé 3 roky tam jezdím na dovolenou a využívám toho, prádlo tam mají nádherné, kvalitní a u nás stojí to samé 3x - 6x více. I když jsem našla i několik obchodů v Praze, kde je prodávají značky, které mám ráda. Preferuji černorůžovou pružnou krajku. Je pravda, že prádlo je základ, a navíc, když ho nosím a je krásné, a vím o něm třeba jen já, je mi velmi dobře žensky. Doporučuji. Jindři

fajnyday
4. ledna • 22:58

pro jassminne:ale ale,já mam doma jak značkový po segře teda ty co to přečkaly podrsenky tak od vietnamců respektivě z levných neznačkových obchodů a rozdíl?jo je tam vlastně,na vysačce není značka made in italia ale china maximálně:oDa výběr?maximální teda pro moje prsa cca 2/3 ale to už se tu řešilo.Jijak se mi neničej nebo tak naopak tvar mám krásný i bez p.a když srovnam nošení značkové a neznačkové podprsenky tak se musim zasmát že rozdíl tam fakt neni,a hlavně výběr druhu košíčků-zas opakuju pro mě,je nekonečný a barev též,tvarů zrovna tak i druhů ramínek a dám za to do 120kč nejvíc,já na to nemám ani proč utrácet za to samé o 500kč a víc peníze když to má účel stejný akorát že je to značka a ty kecy kolem že je to lepší a tak,ale když by je dal někdo vedle sebe stejně vypadající a jedny by byly za cca 100kč a druhá za 800kč tak se vsadim o co chci by nikdo rozdíl nenašel ani v materálu jelikož ted už je to na jedno brdo všechno jo dobře třeba podrsenka z damašku a z polysteru tak to je něco jiného,ale o tom nemluvim.Jo a nechci vychvalovat vietnamce a pod,ale so ce sortimentu týče tak nesudte podle země a značky ale podle účelu a soudnosti,jinak nevím.Skrátka že i levné věci nejsou špatné jen proto že tam neni napsané georgio armany nebo jak se to píše.No kdo si ale portpí na značku jeho věc,jeho peněženka,ale rozdíl nepatrný jen v těch drobných.

amarhy
4. ledna • 22:04

to casee: no nevím, já mám 164 cm, 56 kg a prsa mám 75/D což je dost. Každopádně už mám vyhlídnutý obchody, kde vždy pořídím velice dobře. Podprsenky na mě stojí tak od 600,- nahoru. Každopádně když příjdu do nějakého nového obchodu, tak na mě prodavačky koukají a nabízejí mi mnohem větší obvody k velikosti D což je fakt šílené...mnohem hůř je na tom moje kamarádka z divadla, kt. má velikost 70/F. V Čr na sebe žádnou podprsenku nikdy nesehnala, ale má štěstí, protože její sestra, kt. žije v Anglii jí její velikost pravidekně dováží :)

jassminne
13. prosince • 16:38

Jedině italská značka,pokud si vůbec na sebe umíte koupit podprsenku.Český nebo vietnamský stojí za starou belu!Stačí se na sebe deset minut kouknout před zrcadlem.

Sweny
13. prosince • 0:23

Pro Casee : Zřejmě velký kozy ale hodně malý mozek. Naučit se trochu pravopisu by jistě neškodilo !!!!!!!!!!

kristy
29. listopadu • 0:47

vsem vrele doporucuji zancku Triupmh!!!!!! maji velky vyber, ale musite zajit do spravneho obchodu (cili do obchodu kde se specializuji z 90% na triumph) triumph dela velikost i G !!!!!!!!!!! a je u nich velice slusny vyber! a popdsenky (pokud se o ne dobre starate) vydrzi 10 let!! to mame ozkousene!!!

casee
27. listopadu • 21:46

no já to mám celkem špatný!visoká jsem 163cm vážim 55 a velikost košíčků mám D! a samozřejmě s tim mám problémy!páč mojí velikost podprseky se vyráběj opravdu jen ve značkových prodejnách!u větnamců tohle nevyráběj!a já jsem z toho celkem nešťastná páč nemůžu najít nikde podprdu s tenkejma ramínkama!je fakt že to má i víhody ale nevídody převažujou!a to je mi teprve 17 :-(((ani nechci vidět jak budu vypadat až mu bude 40 a budu po dětech!

malinaa
25. listopadu • 20:46

ahojky vsichni co maji problem sehnat tak 90-95 I mam ten problem take nechapu proc jsou plne obchody podprsenek ktere nam nejdou,u vietnamcu maji tak krasne soupravicky -no i v obchodech normalnich-a ja jen tise zavidim proc nemuzu koupit takovou paradu.

fajnyday
25. listopadu • 15:27

hale mně třeba vyhovují podprsenky od vietnamců:oDDD,co jsi jsem k úvodu přečetla tak mi to vše splnuje,mam jich tak 20/30 podprsenek,protože jsou levné a žádná se mi díky praní vážně nepoškodila ani nevytáhla,a sedí mi dobře,udržují tvar a nijak mě netrápí neříkám že všechny mi dokonale sedí,ale velká věština mi padne přesně,a má sestra si dřív kupovala podprsenky nejméně za 900kč a pak mi ukazovala neni to dlouho jak jsou někde potrhané nebo nějak jinak zničené,nebudu teda řikat značkua nebo jo,od litexu,takže vždy to nebude jen o značce:)já teda mam taky jen dvojky/trojky,mam 45 kg a 161 cm,takže v obhcodě si najdu svou podprsenku vždycky na první pokus,ale už se nedívám,mám jich vážně moc:oDtak hodně štěstí s pořizováním:)

lucka
25. listopadu • 15:06

koky: tak to máš smůlu. já vážím taky 50kg a prsa mám A maximálně B....

DEBIL
22. listopadu • 19:50

hlavně sexy ženský!

k.myska
22. listopadu • 4:52

já vždycky dobře nakoupila ve speciálním obchodě ve Slaném -kousek od náměstí - a kolem 1000,- Kč - opravdu mysleli i na nás vyvinutější a mají i menší obvody pod prsy -ted je dobrý obchod i v Žatci u divadla - ceny taky tak do 1000,- což je velice slušnéééééé

Herulinka
21. listopadu • 13:26

KPslunicko: A kolik máš dětí?

pijavicee
21. listopadu • 13:25

www.monaclassic.cz nebo www.pradylecko.cz,krasne podprsenky i pro nas s plnejsimi prsy:-))

juanita
21. listopadu • 9:40

jo, v ty angelice jsou úžasní, buď sami přeměří a ušijí na míru dle výběru, nebo ušijí podle dodané starší podprsenky která vyhovuje. A vyjde to v porovnání s jinými levněji když jsem tam byla naposledy, tak mi ji ušili za 1400

juanita
21. listopadu • 9:38

Koky: však se podívej kdo článek psal a odkud jsou vzaty fotky. V čechách svou velikost taky koupíš, ale dáš za ni cca 3000 a výš - no a baba s plastikou podprdu nepotřebuje a když už, tak pokud měla na plastiku má na to nechat si prádlo ušít na míru nebo si koupit dražší firmu, která vyrábí i v okrajových velikostech. http://www.anita.com/
http://www.angelica.cz/

Beth
21. listopadu • 7:57

nj, sice áčka co se změří na obvod, ale mám prsa velký jako na plochu, a to je taky problém koupit podprdu, bo výrobci si asi myslí že dyž máte ačka tak se vám prsa vejdou do malinkých košíčků ...

macek
20. listopadu • 20:42

Buťe rády za malá prsa.Já je mám obrovské,jsem silnější celá,ale ta prsa nejvíce.Když zhubnu,tak prsa zůstanou a vypadá to ještě hůř.Ani nevím,jakou mám velikost,ale tak 6-7.Podprdy mám doma jen 3 a při nákupu to je děs.Nemůžu sehnat a abych vybírala podle barvy nebo vzoru,to vůbec nejde.

Koky
20. listopadu • 20:11

Ja nechápu jak s podprsenkama muzou mit problem zeny s malými nadry...ja sem stíhlá (50 kg), malinká a mam prsa snad déčka...vubec nevim co s tim dělat, zhubnout to nejde....navíc mam obvod pod prsy jenom 65 cm a vzhledem k mé velikosti košíčků nemůžu sehnat podprsenku...docela by mě zajímalo, jak to dělají ty hubený pornoherečky s plastikama na efka...neni mi ani 18 a už mam prsa hnusny vytahaný..je to prostě naprd, vopravdu jestli mate acka tak budte rády

KPslunicko
20. listopadu • 18:51

tak takovou hmotu ja nemam ;)

Herulinka
20. listopadu • 18:47

A co taková podprsenka, která mi sice sedí dobře, ale nesmím se předklánět? Při takovém pohybu hmota postupně "vyleze" doprostřed mezi košíčky, to je taky žůžo...

Doporučujeme

Články odjinud