Správný pitný režim také díky potravinám!

4 komentáře

luna
29. srpna • 19:55

Nemám problém vypít denně 2,5 litru tekutin a piji převážně jen vodu, ale každý jsme jiný, pokud někomu vyhovuje méně a nemá s tím zdravotní problémy, je asi zbytečné se nutit násilím.

celestýna
20. srpna • 21:04

Byly doby, kdy jsem nevypila vůbec nic, jen ráno trochu čaje. Žízeň jsem za svůj život nikdy nepocítila, ani při letních vedrech. Že jsem měla suchou kůži, která se až šupinkovala, hlavně na nohou, jsem řešila pleťovým mlékem na velmi suchou pleť a na upozornění masérky, že mám vyschlou kůži jsem nereagovala. Jediné léky které ve svém středním věku beru, jsou na cholesterol a ty jsem vždy zapila je pár hlty mimerálky, nebo šťávy. Vždycky jsem říkala, že vody dostanu přes krk jen hlt a pak by se asi vracela nazpět.
Jednou jsem na internetu četla, že někdy hlad a chuťe bývají často převlečená žízeň a každý by měl denně vypít tři dcl. na každých deset kilo své váhy a první sklenku nalačno.
Dodnes nevím co mě k tomu dovedlo, ale začala jsem pít, napřed méně a po čase jsem se dostala až na to svoje potřebné množství. Běhen doby jsem odbourala slazené šťávy a voda mi přestala být protivná.
Pak se dosatvily dva nečekané úspěchy. Přišla jsem bez přičinění o pár nadbytečných kilogramů své váhy a upravil se mi cholesterol. Už si neumím život bez pití představit. Olča

Willa
20. srpna • 16:57

Jsem na tom zcela stejně jako píše faD.Každý má svou potřebu jinou.

faD
20. srpna • 10:38

Mě tedy množství tekutin do 1,5 litru na den bohatě stačí. Jsou dny kdy mám větší nebo menší spotřebu. Lít do sebe 2-3 litry vody denně by mě spíš zabilo a vodu bez sirupu to bych už musela být už hodně dehydrovaná abych ji byla schopná vypít.

Doporučujeme

Články odjinud