Srdeční arytmie přibývá i u žen. Můžou za to kouření a obezita. Nemáte ji také?

3 komentáře

viky.beckham
27. února • 13:01

Nevite neexituji nejaky doplnek stravy prave pro podporu normalni funkce srdce? Nemate s tim nekdo zkusenosti prosim? diky

jarka.modra
28. února • 12:40

@viky.beckham: Asi bych toto resila primo s lekarem ci si nechala poradit v lekarne. :) Nejake doplnky stravy urcite existuji.

Doselka2
5. dubna • 7:47

To že škodí cigarety podle mě musí vědět každý a ještě v kombinaci s tou antikoncepcí je to podle mě vražedná kombinace. Sama jsem takový problém měla v mládí. Kouřila jsem kolem 10 cigaret denně a brala jsem HA asi od 16 let, takže než jsme s partnerem chtěli počít což mi bylo 27 jsem si to zdraví huntovala už nějaký pátek. Fakt strašný když si to takhle přeberu. Ne jen že tělo dostávalo záhul ale otěhotnět mi dělalo potom problém. To si podle mě většina žen neuvědomuje. Když jsem chtěla přestat kouřit tak to byl docela mazec. Zkoušela jsem fakt všechno od nikotinových náhražek po různé akupunktury. Asi dva roky před početím jsem s partnerem zkusili elektronickou, píšu to proto že to rozhodně nepatří mezi zdravou formu kouření ale mě to pomohlo přestat s cigarety. Kouřila jsem tenčenou a dost podobnou normální cigaretě od Vapour2 a cca po 6 měsících jsem přestala i s tím. Myslím si, že i díky tomu že jsem přestala uplně kouřit a brát tu HA se mi to tělo vyčistilo a povedlo se nám to. Ale tím se chci vrátit k tomu že strašně mladých slečen si tohle vůbec nepřipouští a pak to může dopadnout jako v mém případě. Což bych nikomu nepřála.

Doporučujeme

Články odjinud