Stále populárnější droga EXTÁZE

114 komentářů

Mech
8. srpna • 15:06

No ja zkusil pred 2 dny na discotece extazy ,cekal sem od toho hodne ale tohle fakt ne: asi po pul hodine co sem si to vzal me bylo jaksi divne, motala se me hlava a chtelo se mi zvracet... mel sem strasne zmeny nalad... treba na 5 min me bylo dobre a za chvili se mi chtelo zase zvracet a vubec sem nemel chut neco delat... po 2.5 hodiny tohoto stavu se mi prestala tocit hlava a byl sem docela v poho ale nebyla skoro zadna nalada na pareni... mezitim byla discoteka v plne parade tak sme si dal 3 absinty a kalil sem si normalne jako vzdycky... nevite proc me to ecko nezabralo? myslite ze po 2. by to telo strebalo lepsi... chtel bych zkusit ty stavy co sou z ecka a nevim jestly to am cenu zkusit po 2. ????

Miccka
2. srpna • 17:55

Ahoj, podle komentářů vidím, že mnoho mladých s extází neumí zacházet a proto jim třeba je pěkně blbě...Já beru E max. 5x do roka, vždy na party a mám svůj svůj systém aplikování a držím se ho.... - Nikdy si pilulku nedávám hned celou,dám si půlku a až mě E najede(může to trvat-musí se vyčkat, může to být 10min nebo hodina) a jakmile zjistím, zda je zbožíčko kvalitní a dělá mě dobře, dokrmím další půlkou....dokrmuji jen půlkami a záleží na Vašem organismu kolik pilulek snesete...Taky poradím, pokud se droga nerozjíždí, tak ji pomůžu tancem!Jinak hodně záleží na složení E, může být více taneční nebo spíše zamýšlivá a seznamovací....Ale je to krásná droga a mám sní jen dobré zkušenosti...S pitím taky s mírou, ale průběžně pít. Jinak krásně si to užívejte a je zbytečné zkoušet něco silnějšího !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

slava
4. července • 22:56

exstaze je v pohode nic na tom neni člověk se jen hezky bavi a rad se seznamuje s roštěnkama na rozdil od tích fetek co berou pero a heroin nemužu se naně ani podivat to už jsou pro mě chudačci

KURTIZAN
24. června • 2:19

JÉÉ - KULATÝÝ :-) DÁÁVÁÁM V KLIDU A BAVÍÍ MĚ TO - JEZDIM PÁÁRTY A TANČÍÍM SI TO - NO COOO :-)

......
29. března • 15:59

Tak jsem to zkusila taky..jen čtvrtku..a nikdy víc..sakra bylo mi z toho zle celý druhý den,myslela jsem,že snad dostanu infarkt,zvracení,zimnice jak svině apod...Nikdy více.

piero
1. února • 15:11

Loli mas pravdu, jsme soucasti prirody. Co treba takhle durman nebo mochomurka zelena?? taky asi funny trip.. hlavne na durmanu se vylozene szijes s prirodou a to na par dni.. ty mochomorky asi fakticky pouze jednouuuovej. cus

lady...
5. ledna • 22:40

nedavno jsem to zkusila a nemuzu si ztezovat...a pila jsem uplne normalne, a teda parila jsem hodne dlouho,vazne to pekne nakopne...myslim ze tato droga jednou za cas neuskodi;)

katuška
29. prosince • 19:33

hej kde se to dá sehnat ?? :) prosím napište :)

rači ani ne...
7. listopadu • 10:46

Jan Kropáček je kokot...Newí o čm mluví....

jméno raději nemám
29. července • 21:04

Hej lidi, já to zkusila tenhle víkend na DMB..přítel to bere každou akci..naštěstí to není tak často..chtěla jsem poznat jeho svět, protože jsem nevěděla, nechápala a podsuzovala..vztah se hroutil..a nejen kvůli tomu.on to bral jednou za čas..za měsíc? hej, to není zas tak strašný..skoro nepije a tak..fakt jede s rozumem..nevím , proč mě to napadlo..DMB neposlouchám, koule nežeru, trávu hulim jednou za uherák a skoro nechlastám..hej lidi..ale zkusila jsem to..prvně jsem si pokecala z Jim Beamem, pak zahulila a pak dala půlku..byla jsem pěkně utlumená a chtělos emi spát..po dvou hodinách jsem si dala ještě jednu půlku..a za dvacet minut mě to skoplo..ale maximálně..skoplo mě to tak..že nebýt přítele a jeho kamarádů ..hej lidi, fakt jsem měla stresy jako prase..lili do mě vodu jako blázni, furt na mě mluvili..ale byl an mě milí, trpěliví a strašně hodní..první dvě hodiny jsem byla rozpuštěná tak, že jsem snad nemohla ani chodit nic..bylo to strašný..strašně mě to vyděsilo..ale potom..když to hnusný přešlo..tak jsem lítala..maximálně naspeedovaná.l.super..bavila jsem se..krása je , že si pamatuju defakto všechno..ovšem méně krásný je to, že jsem si druhej den dala zase..líbil se mi ten pocit, že se o mě někdo staral a moc se mi líbilo, že jsem si s přítelem konečně strašně moc rozumněla..a to mě děsí..děsí mě důvod toho, proč se mi to líbí...ale těšim se na další akci..už te´d vím, že jsem udělala chybu..ale taky vím, že dám zase..

Anonymizovaný
24. května • 14:18

@jméno raději nemám: Takže za 1 ta gramatika je slečno děsná:)))
za 2 jsem pochopila že tím dMb myslíš drumy,píše se to DnB když už-.-
nediv se že ti to udělalo zle,na ecko bys neměla pít ani hulit.měla sis dát půlku,počkat až to najede a později se dokrmovat,pít vodu nejlépe..
ty co jsou zvyklý koulovat do toho pijou a pod ale jelikož si to měla po 1 nedivím se že to s tebou málem seklo..

FWS
15. května • 14:19

Čisté MDMA ve většině případů levnější samozřejmě není. Extáze je MDMA + pojiva (v ideálním případě), čas od času se do ní něco přidá - kofein nebo MDA a jiné.
Ohledně dětí a drog. Dnešní informace jsou nepravdivé a pokrytecké, děti s drogami neumí zacházet. Je lepší jim v 18 koupit papíra a poslat je do přírody, než aby ho pojedli na nějaké taneční akci, kde se budou v rohu vystresovaní klepat apod.. apod..

majk
11. května • 23:31

fetujem a chlastame odradit se nedame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jen by se mohla prodavat v obchode to shaneni je na picu!!!!!!

Pida
16. prosince • 1:33

Hele kdo nevzal, nezkusí a neví...
Udělal bych článek, který by psal ten co to má právě v sobě a pod to článek střízlivého redaktora :-D

lena
16. října • 21:14

Jo, kulatý žeru a moc mě baví! Už v pondělí ráno se těšim na pátek večer až si jich pár naložim! Po smahu sem měla druhý den špatnej tlak, hlad, ale na nic chuť, ale na E kolikrát i usnu a ty dojezdy nejsou tak brutální a co je důležitý druhej den se i najim jako normoální člověk!!!

extasymeen
19. září • 22:05

Tak myslim že boule je vcelku neškodná droga...slupneš ji,zapaříš si,zadupeš si a je to...

Anonym
12. září • 21:55

Vzala jsem.....vezmu znova..mega :)

hiv
18. května • 22:41

jussanka vsetkym co ste tu pisali......no ja som vela vela fakt hulila a mala som uplne stavy....vecinou tie paranoje a zle lebo bola to taka trava ze prepinacky su stoho noo a tez lahko sa namotas a si zavislaa...a tka aj z extazov pikom seckym ........aj ekd extazu berem ako speed nedala som si ju bojim sa trochu toho ale urcite to vyskusam a este podla mna je to najmenej neskodnaa drogaa

Aigan
28. února • 15:25

Jane Kropáčku...ty musis bejt ale debílek

Eehcra
8. srpna • 1:34

Aaaaa sníííh v léétě @

kočička
15. listopadu • 20:03

no tak ten kdo si mysli že by se měli bejt drogy ilegální tak to je pěknej vůl

modernlife
5. října • 8:56

sem pro legalizaci všech drog tak at si každej bere co chce,je to každýho volba sem pro E!!!!!!!!

ales
11. května • 12:09

zmrdi

denac
31. března • 20:38

Hnusi se mi ty umele vykulene smazky,jsou vsude kolem je to jako mor,nabubreni vysmazeni kohouti a slepicky,kam ten svet speje hih,lidicky ono uz nejde normalne milovat???Ten muj to basti taky,ale s rozumem,neomezuju ho,nezakazuju,je mlady at se bavi,kazdy potrebujem kousek svobody,kus toho modryho nebicka jen tak pro sebe...

Kris
31. března • 16:18

...ehm..musim rict ze je to f¨silene fajn pocit!!jak uz to nekdo psal-lepsi nez alkohol kterej vas akorat vzdycky dojebe-a ten druhej den!..a po kolesu je to parada!...a kolco nemusi brat jen technari-ja miluju tekno a drumy a i tam je spoustuuu lidii...takze pohoda...a kdyz to clovek bere smirou(obcas)tak proc ne!rozhodne lepsi nez se kazdej vikend nekde striskat z chlastu!...chlast je hnus!!!...to uz radsi ..neco do nosu!ha!

Djami§Andys
29. března • 12:18

Nazdárak lidičky,jsme 2 pařmenky,které občas když jsou prachy zajedou zadivočit a s kulatou to jde mnoho lépe né že by si to člověk bez ní neužil,ale neznáme lepší pocit,když vám muzika vibruje celým tělem a lidičky se na vás usmívají také nějakého dobrého špeka a je to PARÁDAAAAAAAAA.....F..k off alkohol!!!!!!!!!!!!!

klucina
29. března • 11:28

Je mi 20 a na party jezdim od 17. Driv sem byl proti E, ale ted jej sam beru a jak napasala RENCA, neumim moc zit a tak se mi z E zije lepe. Je mi s E suprove a vzdy se na nej tesim. Nevymetam kadou akci, jen tak cca: 1x za 2 mesice. Pokud s tim clovek umi, at to bere, ale kdyz ne, je to horsi.

Mitsubushi
29. března • 2:46

Každý si může od věku plnosletosti kazit zdraví či vylepšovat náladu čím chce. MDMA je možná svinstvo, které nepatří do těla, ale ne o nic větší než alkohol. Kolik lidí umře na MDMA a kolik se upije nebo oslepne po nekvalitním alkoholu? Kdyby se to všechno legalizovalo a zdanilo a drogovou scénu by kontroloval stát, tak by tady mělo metro každá vesnice a snížilo by se riziko konzumace nekvalitních drog. Taky by se lidi rozhodně líp informovali o účincích a dopadu těchto látek - nemyslím heroin atd. Mějte se a moc nefetujte!! já to taky omezím...

Jan Kropáček
25. března • 19:15

tahnete do haje vy hnusny smazky,kdo se na vas ma divat???pisete jak vnimate hudbu,ale oblikate si jak teply???tim ze mam 30piercingu vnimam vic hudbu???

strana
25. března • 11:47

jo E je v poho dal jsem si ji na parta trikrat za noc a mazec ale mam radsi smahy je to lepsi jizda

renča
23. března • 15:56

myslim si že lidi co to berou vědí ještě houby o životě a myslí si bůhvíco nejsou taky jsem to měla tak vím o čem mluvím neni na to aby jste všechno proživali lásku city odpoutání atd..bez toho svinstva až tohle budete umět tak jste potom frajeři protože to umí málokdo a ten kdo to umí mu můžou jen druzí závidět až to budete umě tak můžete diskutovat o drogách ale do tý do by buďte radši sticha hlavně s tím vytahováním to umí kažej vůl a žít opravdu jen málo kdo

Nebudu se představov
22. března • 15:02

Mám strach, strach, že mi zničíte moji lásku, umím milovat bez drog, hudbu vnímám také bez nich, jestli zjistím, že to vaše "kol-éčko" ničí neurogeny mé nejbližší, vyhledám vás všechny a zabiju, přísahám! (najdu tě ty zkurvysynu cos jí to dal poprvé)

Jana
21. března • 16:43

Je mi z Vás blbě. Našli jste si opravdu dobrou zábavu , ale každá zábava něco stojí. Droga nejdřív dává a pak bere i s úrokama. Ničíte život svůj-budiž, ale hlavně těm blízkým, kteří si dávají pořád naději , že s tím zkončíte a Vy na to serete!!!Ať se smažíte v pekle!!!

martin
18. března • 17:37

Zdar lidi!jo,jo E je fakt dost dobre!!!Zkusil jsem to na me prvni akci ted na CITADELI a mazec.Ted jedu na apokalbu a doufam ze to tam bude skvele,hlavne ten pocit!Smah bych si nedal,mel jsem ho jednou a kolco je LEPSI!a rano si zahulim a je to O.K!

rozinka
16. března • 10:12

ahojda, koule je fakt dobra vecicka, na akci je to uuuplna paraaada. vcitite se do ty hodby, vsechno vnimate jinak a je to vsechno moc fajn.... jo,, taky me to hodne zmenilo ale rekla bych ze k lepsimu a rikaji mi to i jini, presto, ze nevi co jsem zkousela. od te doby co jsem zacla hulit a zkouset jiny drogy jsem se sebou vic spokojena, jsem vic vyrovnana a vsechno lip zvladam. mejte se a vseho s mirou... pa pa

Michala
15. března • 14:24

Já nevim jaký to je,ale chystám se to zkusit tenhle víkend,tak se pak s vámi pdělím o moje zážitky.Jinak si myslím,že to musí bej skvělí na party a při dobrý kalbě.

Michaela
16. února • 16:42

jo extáze jsou celkem fajn, ale od té doby co jsem přešla na koksík je mi po nich špatně !!!

fgfdzhdtzuztujzt
8. února • 20:02

koleso je proste super když jste na nějaký párty.

terezka
22. ledna • 12:55

Ahojkiii!!!No co bych vam tady mela vypravet po kolcu je vzdycky prima proste pa-ra-da...a kdyz si zahulim tak jednou za 14dni tak se citim proste lip a lipp,dost mi to pomohlo uz drive:-)...jenomze vim ze me tohle vsechno zmenilo a uz se bez toho neumimm na nejakych vecich akci poradne bavit.../lituju toho ze jsem stim kdy zacla!/

kristynka N.
22. ledna • 12:49

parada parada parada!!!!!!krasa jak se clovek vciti do te hudby a do tech lidi jak si s nimi dokaze povidat a vsechno jezajima.....lepsi nez nakej chlast kterej vas vetsinou vzdycky sejme!!!!!!

MIrek
17. listopadu • 20:37

Tak já jsem to teda jako skusil včera na velkym techýnku.A teda jako čekal jsem víc, vůbec se mi desotavili tolik propagovaný pocity(empatie, láska...)Ale byl jsem naspeedovanej jak blázen a do rána a tak jsem jen střídal stage.Jinak vodu sem pít vůbec nemusel ale uvědomoval jsem si to a tak jsem pil...a do toho pár jointů a bylo fakt pohoda

To je jedno
21. října • 13:09

Ja sem teda jenom hulila jako svine...ted uz nehulim a je pravda ze premejslim o samych blbostech...neni to prijemny a sere me to.mam divny pocity atd,prestat hulit sama vod sebe by bylo lepsi no:-)premejslela sem ze si dam taky ecko,ale nevim,nevim.bojim se aby se me ty myslenky jeste nezdvojnasobily a bylo by to jeste horsi......ale huleni???nejlepsi vec,co sem kdy potkala:-)

papa
13. září • 10:45

dostal jsem se k vašim názorům zcela náhodou a musím uznat že je to síla.je vidět že řada z vás už to ma v tý hlavě celkem slušně vymazaný,a dívím se že ještě ty vaše neodolatelný zážitky se snažíte někomu nacpat.koho zajímá jak si vyplachujete hlavu tím svinstvem?možná tak ubožáka kterej neví kudy kam.tak mu podávejte dál ty vaše hovadiny z vašeho vesmíru....

martin
24. srpna • 23:11

Ahoj, odsuzoval jsem marihuanu, ale pak jsem to zkusil a super, zmenilo me to jen k lepsimu, dam sï tak 2x tydne a citim se dobre, myslim, ze bych se citil i bez ni, ale je to priroda. Zda se mi, ze co jsem zacal, tak jsem se vylecil z alergie. Pratele mi rekli, ze 2x do roka si daj Extazi, tak jsem si rikal, to je jeste rozumny a zkusil - no proste super. Byli jsme doma, sami ctyri a jenom kourili cigarety a pili hodne ciste vody a poslouchakli extravaganzu. Mel jsem uplne skvele zazitky (pocity) a myslim, ze je muj pohled na svet jiny, lepsi. Delam odbornou praci u pocitacu a vubec ani po marihuane ani po E necitim nejakou otupelost nebo zhorseni mysleni. Pokud to nekdo chce zkusit, at do toho jde s rozumem jako ja!

IIII-----IIIII-----
11. července • 22:37

FAKT SI MYSLIM A VIM,ŽE TĚ KAŽDÁ DROGA ZMĚNÍ... KOLIKRÁT SE PŘISTIHNU PŘI TOM ŽE PŘEMEJŠLIM O TAKOVEJCH VĚCECH O KTEREJCH SEM PŘED TIM NIKDY NEPŘEMEJŠLELA... OBZVLÁŠT PO ÉČKU NEBO PO TRIPU... FAKT MĚ TO ZMĚNILO. ALE NE KAŽDEJ SI TO DOKÁŽE PŘIZNAT TAK JAKO JÁ !!!

StefoN
30. prosince • 21:40

vcera som si dal druhy krat koleso. Dal som si ju na techno party.Ten bombasticky zazitok by som prial tim co to stale odsudzuju.Pretancovat 9 hodin vkuse ,tak to je sila.Ako kazda droga aj XTC ma svoje zapory no zanedbatelne.Uz ma unavuje citat vsetky tie sracky od kvazi odbornikov a doktorov aka je to "nebezpecna" droga.nedavno sa zistilo ,ze vsetky pokusy s XTC a ich vysledky su jedna blbost.namiesto XTC davali opiciam metamfetamin(piko) a oni im zdochli ,smola - ale to priznali az asi po dvoch rokoch.ak si clovek da koleso a neprehana to ,je to O.K. Staci pit vela vody a je to v pohode.(kdesi som sa dozvedel ze v kombinacii s nejakymi MAO inhibitormi moze byt smrtelna.Ale podla toho su to iba lieky na predpis(proti alergii atd.)vacsinou na deperesie.Takze treba davat bacha.Pokial nic take neberiete tak vzhuru na party. :) Osobne uznavam iba travu a koleso - vseko ostatne je humus.

buTHCiii.SK
25. listopadu • 22:56

caute.hladal som nejaku stranku o LSD a dostal som sa k tomuto...precital som si nazory GREGA a taak myslim ze ste tu celkom dobry ludia co dokazu RESPEKTOVAT druheho..mam 18 som mlady a este prezivam tae obdobie v kt. sa ZABAVAM a vystrajam s kamosmi rozne zabavky....tento piatok sme si ZARVALI 3/4 3pu....boli na nom take PONORKY :) na zaciatku to bolo zaujimave..bolo nas ale 9 ja s kamosom som sa ODDELIL od tlupy a zostali sme pri baraku este neco vybavit..a ostatny isli do mesta...nevedeli sme co budeme...a potom to zacalo : ) TIE LOGICKE napady akoze je PIATOK aked sa niekam ide treba si KUPIT flasku : ) a ptom ked flasku tak hned ABSINTH : ) ale to je uz o inom...ked sme sa vratili k ostatnyim vsetko ficalo uz naplno....ludom sme sa vysmiali do tvare NEMYSLELI SME TO V ZLOM ale videl som ako nam zavidia tu naladu...to ako sa s kamosmi bavime...bolo to ZAUJIMAVE....toto ma neco do seba NIEJE to len zatinanie zubov a ohryzanie si ust z vnutornej strany jako na piku...toto je neco duchovneho ....proste je to o inom....PACI sa mi ako sa tu bavite o takychto veciach....ZDRAVI VAS CITATEL Z NITRY.....z tej zabudnutej zhnitej diery....CAUTe...

martina
24. listopadu • 19:26

Ja zkusila "ecko" poprve vcera a byla jsem nadsena..nezapomenutelny zazitek!Urcite bych kazdemu doporucila at to aspon jednou zkusi...ovsem mel by byt natolik dospely,aby ten stav co prijde nebral posleze jako zivotni nutnost.Jelikoz podle me je hrozne jednoduchy do toho spadnout.A nejdulezitejsi:poprve jit s nekym kdo ma zkusenosti,aby se o vas postaral tzn.hlavne daval pozor jestli dostatecne pijete!!

myska
8. října • 10:52

jo,jo.Ja bych rozdelila lidi kteri nekdy zkousli vic nez cigarka do dvou skupin1)jsou to jen zvedavci a zkousej kolik to da...tak na tom stale frci 2)delaji to pro zabavu (i ja )3)resi si tak svoje problemy.Podle me ty dve 1,3 jsou uplne o nicem lidi..-nechapu je.O trave vim svoje o kolacich taky ......kazdy at si to v hlave srovna sam neni co dodat Myska

Tom Kalivoda
28. září • 14:51

No ja nevim podle me je extáze rozhodně lepší než alkohol. Samozřejmě to vše za určitých podmínek. Vše s mírou. A hlavně hydratovat hydratovat a ještě jednou hydratovat organismus. A taky se je třeba trochu hlídat a jít se projít ve a vydechnout. Ne že někdo tančí 5 hodin vkuse a ještě bez vody. To je na zabití a nebo přinejmenším na pěkný průser v mozku a organismu. Vyhodou extáze je její snadná kontrolovatelnost rozhodne lepsi nez u alkoholu ci cigaret nebo hulení. Já nikdy nehulil a kouřit jsem tak zrovna moc nekouřil. A tvrdé drogy s tím jděte někam.

24. dubna • 17:36

ty máš dojezd na marihuaně ??? Aha, tak to se mi ještě nikdy nestalo ...................... to sis asi myslele, ne ?

Da Ganja Farmer
20. března • 13:35

Nemam to silu cist vsechno. Naprosto souhlasim s Gorgem. Sam jsem vyzkousel zatim pouze marjanu a jeste chvili to tak necham. Do budoucna urcite planuju neco vice rozsirujiciho. Skutecne nejzabavnejsi jsou hlasky jako ze se bavite bez drog uplne stejne ;-)) Ono to neni o primitivni zabave, pri niz si nekde v hospe date par decek vinka, hulite svoje Malbora, sedite s par podobne omezenyma lidma a vase reci se upinaji ke klasicke smesici primitivnosti (prace, plat, penize, vztahy omezene na kdo s kym a miliarda dalsich plku). Do dnes si vzpominam na zatim muj nejnadhernejsi prozitek v zivote, dojezd na trave, poslouchal jsem Chicane - No Ordinary Morning prikrytej v posteli, z periny citil neskutecne klidny teplo a plakal ze sveho prohlednuti. Nejde to vysvetlit slovy, asi nema cenu se o to pokouset. Ale verte, klasicka zabava nema s drogou nic spolecneho.

Riana
18. dubna • 12:10

Georgi, vidim ze mas dost prehlad o netovych adresach, tak by som ti bola vdacna ak by si napisal nejaku o extazi. Ja som uz ekinu par krat skusila a osobne proti nej nic nemam. Staci ak je dusevne dost silny a vie si povedat nie. Som skor proti drogam tipu pedro.

mates
18. dubna • 12:02

Draha Martinka,
ja by som sa aj isiel kuchnout lenze neviem co to znamena.
A poviem ti skoda ze ta strejda neponukol, mozno by si dostala rozum

Gorg
16. dubna • 18:19

jinak co se týče ceny, tak extáze i LSD... obojí můžu mít za 150, ale já u tripu vůbec cenu neřešim, protože si to stejně nedávám moc často, takže jestli o pár korun víc nebo míň... :).jo ale těšim se až bude léto a teplo a vyrazíme na tripu do přírody!! doufám, že se na to podaří sehnat 2CB... to se ještě nikomu snad ani nepodařilo zakázat :) ale u nás to ani skoro neni sehnatelný. je to něco mezi extází a tripem. prostě empatickej halucinogen (nedávno o něm byl článek na www.inzine.cz). prostě takovej trip, kterej by měl být hodně příjemnej a zase trošku jinej než LSD. ofšem stejně jako u každýho halucinogenu žádná závislost a zdravotní rizika asi jako u LSD.... prostě nic, o čem by měla být řeč :) zezačátku to znělo skoro až moc dokonale na to aby to byla pravda, ale asi je :)

Gorg
16. dubna • 18:12

badgirl: díx :) jo, extázi jsem letos ani neměl. jak už jsem tu jistě psal, prostě mě už nebaví. tripa jsem si teď v sobotu dal poprvé tenhle rok... čtvrtku ketšupa :) a sice to nebylo přímo na party ale v klubu... ještě si to tam dalo pár kámošů... no ale stejně jsem když to najíždělo v jednu chvíli s někym vyběhl ven na procházku, protože jsme potřebovali prostě ticho a klid :)) nebýt zima, tak si dáme procházku po praze. no pak se vrátili a mezitim to najelo hustě (mě jako čtvrtka dělá někdy i to, co někomu dva čtverčky :)) )... a po návratu byla ta hudba dokonalej vesmír a už jsem si tam jentak v klidu proplouval :) akorát mě tam trošku vadil jeden člověk, kterej tam začal mít takový alkoholický kecy.... pak přijdu s bezvadnou náladou druhej den dopoledne domu a maminka nechápe, proč nejsem ochotnej pomoct se stěhováním skříní :))

Badgirl
12. dubna • 17:10

To Gorg - jsi clovicek s rozumnym postojem a nazorem, teda alespon co se tyce me osubky ... Co se tyce papiru na akcich - samozrejme souhlasim s tebou, ze ho neni dobry na ne brat, nicmene, alespon me osobne, se na ctvrtince vyborne tancuje. Pred dvema tydny jsem poprve vyzkousela ciste MDMA a musim rict, ze tak neak nechapu boom okolo piluli. Tahle latka je naprosto cista (chemie :-), je levnejsi a nema zadny najezdy ani dojezdy... Napsal si to dobre, dalo by se o tom kecat hodiny a hodiny, ale myslim, ze tady to nema cenu.. Energie se ma venovat jinam, kde to neni plytvani casu.. Ahojky

Gorg
18. března • 2:08

doporucuju precist:
RPD - Rodiče Proti Drogám nebo Rodiče Proti Dětem?

http://www.inzine.cz/clanok.asp?id_clanok=367

Konopí - démon nebo spása?


http://www.inzine.cz/clanok.asp?id_clanok=339

Gorg
18. března • 1:56

jo, o drogách se musí říkat hlavně pravda. a pravda je, že drogy nejsou ani dobré ani špatné. špatný jsou jen někteří lidi

Mondy
14. března • 8:02

Jak zabránit dětem v přístupu k drogám? Myslím, že to nelze. nemůžeme své děti vychovávat veskleníku, izolvané od ostatního světa. Vyrůstají v době, kdy je droga dostupná téměř všude. Myslím, že každý rodič musí hledat individuální cestu, jak své dítě varovat před následky užívání drog.

Mondy
14. března • 7:57

Jak bojovat proti drogám? Mám malou dceru a už mnohokrát jsempřemýšlela o tom, že nastane čas, kdy bude třeba poučení ohledně drog. Mám kamarádku, která u jedné dcery použila varování typu - když to budeš brát umřeš. Zafungovalo to. Druhá její dcera je ale úplně jiná a právě to, co by jí zakazovali by zrovna zkusila. Tady je jasně vidět, že někdy nestačí bojovat proti. jsem rozhodnutá své dceři poskytnout všechny dostupné informace, poukázat na rizika, ale rozhodně ji nevarovat slovy - umřeš! Ano, existují drogy, kdy i při jednom použití je ohrožen život, ale předpokládám, že si bude natolik vážit svého života, že ho nebude zbytečně riskovat pro nějaký pochybný zážitek. Na druhou stranu si myslím, že vyrůstá v době, kdy se pravděpodobně nevyhne tomu, aby nezkusila cigaretu marihuany nebo právě tu extázi. Zatím je jen na mě, abych jí ukázala, že co všechno je na světě krásného. Nejde mi o to, aby NIKDY nezkusila, jde mi o to, aby dokázala posoudit, že některá rizika jsou příliš velká a prožitky příliš neurčité, než aby stálo za to to zkoušet.

Martina
13. března • 20:55

Jděte všichni do prdele, FEŇÁCI!!!
Všechny tyhle svinstva vám vymejou mozky a akorát tady na tom světě budete překážet a působit problémy jiným, znám to z vlastní zkušenosti.(U mě za všechno může strejda.)Když se prostě bez těhle sraček neobejdete, tak se můžete jít rovnou kuchnout!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gorg
6. března • 5:49

akorát ta extáze je taková ... no prostě je to sice úlet pařit na tom na hudbu... to tu hudbu prožiješ celou svojí duší, ale nějak mi na tom vadí, že je to i radost z ničeho... a člověk na tom má všechny lidi rád a ono když to pak odezní, tak sice nenásleduje deprese, ale spíš takový rozčarování... náhle prostě zmizí jeden takovej velkej důvod radosti... a sice to neni tak hrozný jako opice po alkoholu, ale stejně z toho pak mám pocit, že je to trošku falešný štěstíčko... takže bych z extáze nedělal žádnou moc objevnou drogu. sice neni návyková a z lidi trosky nedělá, ale je to spíš taková zkušenost na určitý časový období, kdy si na tom člověk prostě ulítne. ale za čas mě i většině lidí, co znám, dochází, že si s extází pohráli a že už to stačí. já si jí dávám jednou za čas a fakt se mi na ní nelíbí ten konec... když odezní ty účinky... u všech jiných měkkých drog je odeznění účinku naprosto v pohodě... třeba u LSD člověk odeznění účinku dokonce uvítá... a protože LSD je právě úplně bytostně upřímný, kdy pro člověka neni nic horšího než lež, tak pak člověku po tom zážitku přetrvá dobrá nálada i na další dokonce týdny...kolikrát i do konce života si člověk i třeba z jednoho zážitku na LSD odnese něco.. nějakou myšlenku, ze který má radost na pořád. mozna tak candyflip (E+LSD) to resi mozna dobre ;] tam jsem pri odezneni ucinku E nemel nikdy blbej pocit, protoze to pak prejde v normalni trip... a to je pak takova pekna kvalitni uprimna tecka.

geminy: jestli si to nikdy nezazila, tak to stezi muzes posoudit. a ono to neni ani tak o srande... sice nevim, co jim prislo vtipnyho na dire v podlaze, ale to je vedlejsi ;] neni to ani tak o srande... o vtipu... ale o jinym chapani sveta... jinej pohled na svet okolo nas, ze kteryho se ale vratis, protoze realita je tady na Zemi. do jinejch realit se jen chci kouknout jednou za cas, kdyz na to mam chut a nervy. a at si muzes myslet na tohle cokoliv, tak troska z tebe nebude. po extazi ne. po pervitinu a jinych svinstvech ano, ale extaze je na zdravi skodliva srovnatelne s alkoholem (ten je taky podobnej zahul na jatra a ledviny). pravda je, ze koukat se na zextoskovany lidi, kdyz sama v sobe nic nemas jsem taky obcas zazil a trosku teda chapu co myslis. ty vidis a vnimas v ty chvili proste neco jinyho nez oni a pak nechapes a prijde ti jejich chovani hloupy a ze je to vlastne o nicem.

Gemini
5. března • 17:33

drogy silne odsuzuji!Zkusila jsem piluli jen jedenkrat,ale asi ne moc kvalitni,protoze jsem zustala naprosto klidnou,snad jen zrychleny tep.Dvakrat jsem asistovala,kdyz to najizdelo znamym a pripadalo mi to vsechno absurdni (smat se dire v podlaze ci vzoru na zaclone,oci v sloup,zaducha,octnout se v jinem svete a mit strach ze se z onoho sveta nevratim,ne diky).K tomu,abych zazila srandu (smat se cemukoliv i te dire v podlaze) a vydrzela,mi staci treba par sklenicek vina a vydrzim jet na plne obratky az 8 hodin, nekecam!Navic je smutne,ze se mladez vydava za spolek na ochranu zvirat ci maturanty s posledni zvonenim a pritom ....
Odsuzovat či litovat? Stoji Vam to za to zit? Proc to vsechno,kdyz z Vas bude absolutni troska? Kdo mi na to odpovi .... P R O C

Gorg
4. března • 23:33

Zde předkládám svou zkušenost, že nejvíce váháme hovořit o věcech, které se nepodřizují každodenní realitě a překáží racionálnímu vysvětlení. Nejsou to jednotlivosti vnějších událostí, ale případy našich skrytých životů, které jsou zamítány jako smyšlenky představivosti a vypovídány mimo paměň. Náhle jsou familiární výjevy našeho okolí transformovány do cizích, slastných nebo znepokojivých duševních jevů, které jsou novým světlem........
Taková zkušenost může být světlem, závanem vzduchu, který se hluboce otiskne do našeho vědomí.
S prožitky tohoto druhu mám zkušenost z dětství. Zbytek těchto pozoruhodných vzpomínek mi dosud utkvěl v paměti.
Přihodilo se to jednoho májového rána, kterého jsem již zapomněl, ale stále si jasně pamatuji místo kde se mi tento prožitek přihodil, bylo to na lesní cestě v Martinsbergu nad Badenem, v mém rodném Švýcarsku. Jak jsem se procházel svěžím, zeleněplným lesem plným zpěvu lesních ptáků a prosvíceným ranním sluncem, vše se najednou prosvítilo úžasně čistým a jasným světlem. Bylo to něco podobného, co jsem se neúspěšně snažil popsat výše? Co jsem náhle objevil uprostřed jarního lesa? Co to tak oslnivě zářilo a obklopilo mě ve své nádheře, aby mi hovořilo k srdci? Byl jsem pln nepopsatelného pocitu radosti, jednoty a blažené bezpečnosti.
Nepamatuji si, jak dlouho jsem zůstal jako očarovaný stát, ale pamatuji si úzkostlivé znepokojení které jsem pociňoval, když neskutečné záření sláblo a já odcházel hlavu plnou otázek. Jak mohou podobné vize podobné těm které jsem viděl, reálné a přesvědčivé, hluboce prožívané existovat? Jak docílit aby brzy nekončili? Jak již jsem řekl, jak byl tento zážitek silný, nelze ho slovy popsat. Znamená tato podivnost, že jsem v dětství prožil zázrak, který je dospělými obvykle nepochopitelný? Nikdy jsem tuto zkušenost nepochopil.
Od té doby jsem si tyto euforické prožitky vyvolával nesčetněkrát při svých toulkách v lesích a loukách. Tato zkušenost ovlivnila mé nazírání na svět a přesvědčila mě že zázraky nezměrné reality jsou skryty každodenním pohledům.
Byl jsem velmi nepokojný, je vůbec dospělý člověk obdařen schopností vnímat a popsat tyto zázračné jevy, budu mít někdy šanci vylíčit mé vize prostřednictvím básně nebo obrazu? Ale vědět jsem, že nejsem schopen básnit, nebo jinak umělecky tvořit. Předstíral jsem si, že jsem schopen si tento zážitek uchovat i s aspekty, které mě tak uchvátili.
Znenadání, o mnoho let později, v mém středním věku, ačkoliv jsem v to již nedoufal, se tento zážitek stala pojítkem mezi mou profesí a prožitky vizionářského dítěte.
Protože jsem chtěl proniknout do struktur a esencí podstat látek, stal jsem se vědcem, chemikem. Uchvácen rostlinným světem, který jsem jako malé dítě objevil, jsem si vybral výzkum aktivních látek v léčivých rostlinách. V průběhu mé kariéry jsem se zaměřil hlavně na průzkum psychoaktivních, halucinace způsobujících látek, které evokují změněné stav vědomí podobné výše popsaným spontánním zkušenostem. Nejzajímavější z látek které jsem objevil,je látka, která je známa pod názvem LSD. LSD je halucinogen těšící se velkému zájmu vědeckého světa. Halucinogen, který byl přijmut lékařskou veřejností, biology a psychiatry a později drogovou kulturou.
Když jsem studoval literaturu související s mojí vědeckou prací, uvědomil jsem si obrovský univerzální význam vlastnosti LSD vyvolávat vize a halucinace. Schopnost vizuální zkušenosti hraje dominantní roli nejen v mysticismu a nábožensko-historickém kontextu, ale je velmi důležitá v tvůrčích procesech umění, literatury a vědy. Velké množství nedávných výzkumů dokazuje že osoby které jsou schopny halucinovat v běžném životě, připouští, že tato zkušenost nemění smysl a hodnotu prožitku.
Mystické zážitky, obdobné s tím který jsem prožil jako dítě, jsou zřejmě vzácností.
V současnosti jsou hranice mystických zážitků zdolány. Člověk překračuje hlouběji a hlouběji hranici mezi smluveným stavem vědomím a tím čemu se říká vizuální zkušenost (stav změněného vědomí), hlouběji než naše ratio dokáže běžně pochopit. Snažíme se transcedentovat naše materiální nazírání na svět do rozmanitých světonázorů, nejen pouze v korespondenci s východní filozofií, ale i profesionální psychiatři se snaží hluboké spirituální zkušenosti adoptovat do základů terapeutických systémů. Sdílím víru mnoha současníků, že duševní krize pronikající všemi sférami západní spotřební společnosti může být léčena pouze změnou našeho nazírání na svět. Musíme změnit své materiálně-dualistické přesvědčení, že lidé a jejich životní prostředí jsou odděleny, směrem k nové všeměnící realitě, která zahrnuje zkušenosti ega, realitu citlivé jednoty lidské populace a přírody, která vše stvořila.
Všechno to co může přispět k fundamentální alteraci našeho vnímání reality nás tudíž musí vážně varovat. Aň už jsou to různé metody meditace kterýkoliv náboženských nebo souvisejících systémů, které směřují k prohloubení mystické zkušenosti a jiného vnímání reality, nebo další, i když mnohdy kontroverzní způsoby navození změněných stavů vědomí a v neposlední řadě užívání halucinogenních psychofarmak, (LSD) jako léčiv pomáhajícím pacientům v rámci psychoanalýzy a psychoterapie pochopit jejich problémy v celém a pravdivém významu.
Uvážené vyvolávání mystické zkušenosti, částečně navozované LSD a dalšími halucinogeny v kontrastu ke spontánním projevům změněných stavů vědomí s sebou nese i jisté nebezpečí, které nesmíme podhodnocovat. Praktik musí vzít do své zodpovědnosti příznačné efekty těchto substancí, totiž schopnost ovlivňovat naše vědomí do hloubky našich bytostí. Historie LSD do dneška více než dostatečně demonstruje katastrofické důsledky, které se mohou přihodit, když budou hluboké účinky LSD podceňovány a látka je zaměňována s rekreační drogou. Zvláštní vnitřní i vnější postupy přípravy subjektu je nutno dodržovat, LSD experiment se pro něj může stát významnou zkušeností. Špatné a nevhodné užívání způsobilo, že se z LSD stalo m é p r o b l é m o v é d í t ě.
Posláním této knihy je podat co neobsáhlejší a nejpřesnější obrázek o LSD, jeho zrodu, účincích a jeho nebezpečích, ve smyslu postojů strážců bojujících proti stoupajícímu zneužívání této mimořádné drogy. Doufám, že se mi podaří zdůraznit že bezpečné požívání LSD je slučitelné s přesvědčením establishmentu. Věřím, že když se lidé naučí užívat LSD vhodným způsobem v lékařské praxi a při konjunktivních meditacích, stane se z problémového dítěte dítě zázračné.
dr. Albert Hofmann

Lynn
3. března • 22:39

Gorg, zda se ze jsi psal tyhle prispevky pod vlivem

Gorg
25. února • 21:37

JEN: precte si tohle : http://www.reflex.cz/12005/00577229.htm projekt za 4 miliony www.sidliste.cz , pricemz jeho realizace by vysla tak na 100 tisic korun..... normalni tunel na penize... fakt je mi z tech protidrogovych cinnosti spatne... a to maj jeste plnou hubu moralizovani .... Z TOHO JE MI TOTIZ UPLNE NA BLITI, vis? nevim teda jak tobe?

Gorg
25. února • 18:39

porad v takovych diskuzich na netu ctu, jak nekdo tvrdi, ze se dokaze bavit bez toho, a pritom vim, ze s lidma, ktery se drogam branej, je prece STRASNA NUDA :o))) vetsinu lidi totiz zkazi vychova tohodle systemu... kde na vrcholu jsou penize a moc. jako deti jsme se vsichni dokazali radovat z malickosti... clovek si uzival svoji vlastni existenci ale starnutim a prejatym stereotypnim zivotem od rodicu o tyhle schopnosti hodne lidi prichazi. a takovy huleni nebo LSD urcite... ve vas najde hodne zapomenutych veci. zjistite, ze tenhle svet je proste sqely misto pro zivot ;]

Gorg
25. února • 18:32

a nejlepsi je precist si, ze k dosazeni tech stavu si nepotrebuje dotycnej nic slehnout a ze se dokaze bavit bez toho. to je fakt jen k zasmani, protoze je z toho fakt videt, ze ten clovek nevi, o co jde. kdyby jste si aspon jednou v zivote dali LSD, tak zjistite, ze to je uplne jina uroven existence... neco za strizliva nepredstavitelnyho. vyssi uroven vedomi, o ktery nemate ani poneti. a neni mozny hodnotit neco, co neznate... CLoveku, ktery nikdy nevidel, stezi vysvetlite, jak vypada cervena barva. A ten stav neni o tom, ze by to bylo tak hrozne cool, ze bych v tom chtel byt porad.... staci jednou za cas se vzit do role Alenky v risi divu :o]] poznat sam sebe, lidi okolo, svet, vesmir, principy sveta. podobne extaze... je to pekna vec, ktera za nejakej cas uz tolik neucinkuje, tak s ni stejne tz lidi prestanou. ale ziskany zkusenosti a zazitky nikdy nezapomenes... a rozhodne to ma dlouhodoby dopady na zmenu charakteru k uprimejsimu milymu cloveku... zatimco strizlivy cisty lidi vetsinou s okolim komunikujou pres ruzny pretvarky a skryty zajmy a podobny nechutnosti....

Gorg
25. února • 18:22

badgirlL: jooo... takhle kombinace byva hodne do pohody :o)) ale stejne dochazim k zaveru, ze LSD neni na party to pravy.... je tam strasne moc cizich lidi... je to vzdycky hodne velkej masakr na stihani ;-]

Gorg
25. února • 18:21

kim: lehce smrtelna? v statistice umrti z britanie, kde se hodne ulitava na extoskach, umreli za rok 2 lide na extazi a to kvuli vlastni hlouposti (zatimco nekolik tisic lidi umrelo na spatne pouziti LEGALNICH LEKU)... kazdy totiz vi, ze ma rozumne doplnovat tekutiny. jestlize je tak snad smrtelna, tak proc jsem v novinach jeste necetl o zadnem umrti nekoho na extazi??? proc jsem o nicem takovym neslysel? nemyslis, ze by to bylo sousto pro media? a takze protoze je nelegalni, tak je spatna???? co je to za blbost? co takhle zacit pouzivat svuj mozek a premyslet a pak teprve dojit k zaveru. dokud byly drogy legalni, tak s nimi zadny problemy nebyly a zakonz nastesti nejsou nemenny. a co tedy rikas na to, ze ve svycarsku je extaze legalni? jak ti to jde do tvoji teorie? :o))) lidi bojujou proti drogam, protoze jsou hloupi. a pritom sami fetujou alkohol, kourej cigara a placaj se po ramenou, jak jsou hrozne cisty.

Badgirl
15. února • 17:02

Nejlepší je si dát piluli, a při nájezdu osminku nebo čtvrtinku papíru .. a to je pak nejlepší, jak na párty, tak v přírodě...

Kim
10. února • 6:42

No jo, prave dneska meli special ve spravach ze Extaze muze lehce byt smrtelna.

m.d.m.a
9. února • 13:43

Zda se mi, ze sedivacek a arria trosku odbocili od tematu.Jestli mate chut si takhle dopisovat,tak muzete na seznamku.Jinak drogy jsem taky vyzkousela.Nejradsi mam samozrejme extazi. Je pravda,ze je to droga lasky,ale rekla bych ze je hodne slepa.Vidite vsechno,ze je o.k.,ale pritom to tak nemusi byt. Nekdo se vam libi,ale kdyz ho druhy den poznate,tak sama sebe nechapete.Nemelo by se to s extazi prehanet.Dat si 1 nanejvys 2 a dost.

Kim
1. února • 21:06

drogy nejsou nic dobreho, jinak by nebyly ilegalni a nebojovalo by se proti nem

Coxi
26. ledna • 10:43

Jen: Nikdo tě nenutí, abys to četl. Bavíme se o tom, jak si jednou za čas užijeme trošku jinak než to děláme normálně. Odsuzuješ něco, co neznáš, tudíž ani nemáš právo to odsuzovat.

Jen
26. ledna • 6:57

neni treba, staci mi precist si nektere prispevky tady

kosmonaut
25. ledna • 20:26

Jen: doporucuju prsty do krku

Jen
25. ledna • 6:34

je mi z tehle diskuse spatne

Coxi
24. ledna • 14:24

Kosmonaut: Tripa na party už jsem měla mnohokrát. Vlastně u nás za poslední dobu skoro nebyly k sehnání pilule, takže jsme papali jenom tripy. Ale záleží na tom, jakýho máš. S Hofmánkem bych na party jít taky nemohla. Ale měla jsem komunistu, kterej se musí trochu roztancovat a pak si jedeš na půlce až do rána. Další dobrý trípky na party jsou e-maily, ty jsou hodně silný. Ale jak už jsem řekla, mám mnohem radši pilule. Teď v pátek se chystám ochutnat Skrblíky, prej jsou moc dobrý. Takže mi popřejte šňastnou cestu.

kosmonaut
22. ledna • 23:22

Coxi a Azeretta: Trip na party - nebrat, nevim jak vy, ale me se na tripu moc do pohybu nechce, pred 14 dny jsme dali tripa asi v 5 hodin odpoledne, uzili jsme si ho, dojeli jsme na party. Byli jsme dost unaveny, trip porad pusobil a vubec se mi nechtelo tancovat. Asi v jedenact jsme dali extazi, kolem pulnoci to najelo a jeli jsme az do peti do rana. Nedoporucuju kombinovat, je to moc velky zapor na mozek. Jinak cista extaze je temer neskodna, bohuzel se dost prodavaji namichane s ruznyma srackama, hlavne s pernikem a to je fakt svinstvo. Na to bacha

NIKITA
20. ledna • 17:07

Extázi jsem samozřejmě vyzkoušela a musím říct,že mi navodila pocity,které jste uvedli výše a bylo to moc fajn!Lidé v poslední době čím dál méně komunikují a na extázi je člověk otevřený,kamarádský a milý.Nedokáže se přetvařovat a když pocítí náklonnost k druhému, tak ji dá bezúhonně najevo a nebrání se bližšímu kontaktu oproti realitě, kdy se přetvařuje a člověk těžko pozná co opravdu chce,nebo co si ve skutečnosti myslí.Samozřejmě by se užívání této drogy nemělo přehánět, protože složení je pokaždé jiné a škodí organismu, a proto opatrnost je více než nutná.Lidé by měli znát svůj organismus a sílu svojí osobnosti (vůle),než podlehnou zvědavosti vyzkoušet některou návykovou drogu.

Haven
14. ledna • 22:14

Ja osobne bych zadne drogy nikdy nevzala, ani prilis alkoholu, protoze ja rada prozivam krasne prozitky 100%ne a intensivne, a jakakoli droga smysly otupuje a znecitlivuje.

loli
14. ledna • 16:31

Nazdárek lidi! Tak jsem se tady dočetla pěkný vjecy. Já jsem byla drogama vždy zastrašována, vždy se mi hrozilo, v televizi jsem viděla ty kruté osudy lidí na drogách. Děsilo mě to a bála jsem se. Bojím se i teď. Ale po přečtení vašich názorů a zkušeností jsem dostala docela maličkou chuň vyzkoušet ecko. Ja jsem na lehčí drogy změnila názor, vždyň je to součást přírody a my jsme také součástí přírody. V různých afrických nebo jihoamerických kmenech jsou drogy součástí života. Já vím, že s drogami by skončila naše civilizovaná společnost, ale to spíš s těma tvrdýma. Zajímalo by mě, jak extáze působí, jestli je poznat na očích, že jste vzali ecko. Jak se to projevuje? A proč se kolem toho dělá takovej humbuk že je to moooc špatný? Ahoj všem

Adam
14. ledna • 7:01

Dokazeme se bavit o cemkoliv bez podpurnych prasku
ci narkotik. Je to jen rozsirovani znalosti,nic vic. Zadne drogy ani
chemikalie nepouzivam,krome tech,ktere jsou obsazeny
v prodavanych potravinach. Tech je uplne dost a to svinstvo
ve vzduchu je horsi nezli drogy. Nekteri se pohorsuji nad
pouzivanim drog,ale nepohorsuji se nad zamorovanim ovzdusi
elektrarnami a chemickami,ktere nici zdravi milionum lidi,kteri
o to NESTOJI ze.

Ludvík
12. ledna • 21:12

Lidi, to co tady teměř všichni píšete mne dost děsí. To se proboha nedokážete bavit sami od sebe bez pomoci nějakých podpůrných prostředků? Co vám chybí k tomu, aby jste se dobře bavili, musíte si něco šlehnout, aby bylo líp, to jste asi dost bez fantazie a nezvládnete se uvolnit bez pomůcek?

No, dost kritiky, já jsem tolerantní, a můžete si samozřejmě dělat co chcete, je to váš život.

Mimo jiné jsem se dozvěděl, že v některých klubech mají dokonce zařízení na testování extáze. Existuje totiž v mnoha podobách a občas může obsahovat nevhodné příměsi. Stačí malý kousíček odloupnout a perzonál zjistí, zda je OK.

Coxi
12. ledna • 13:05

Adam: V extázi není nic přírodního. Jinak se jí říká MDMA, ten název je šílenej, nepamatuju si ho. Nechápu, proč si myslíš, že se ti po ní bude chtít spát. To, že je škodlivá přibližně stejně jako tráva, je podle mě blbost. Jednou mi udělala takovej maglajs v žaludku, že jsem se asi půl hodinky po tom, co jsem si ji vzala, pěkně pozvracela. Pak už mi bylo skvěle. Bylo to hlavně tím, že byla úplně čerstvá, asi tři dny stará. Pokud nemáš přímý zdroje nikdy nevíš, co koupíš, může to bejt taky pěknej sajrajt. A že je návyková. Je mi jasný, že pro někoho jo, ale ne fyzicky, ale psychicky. Máš při ní nádherný pocity, každýho máš strašně rád, se všema si rozumíš o 100 procent líp. Pokud má někdo normálně problémy v komunikaci s ostatníma lidma, může začít používat extázi ke zlepšení - a v tom je podle mě ten návyk!!!

Adam
12. ledna • 1:26

Jak jsem se docetl,na nekoho tato lehka droga pusobi,na nekoho ne. Po jejim pouziti bych se prinejmensim dobre pobavil,ci vyspal. (sam). Vidim,ze jsou na to ruzne ohlasy.Jestlize je ve Svycarsku legalni,moc skodliva nebude. Asi jako Marianka co? Rikaji,ze je skodliva a navykova,ale neni. Je to jen straseni. Je to trava a to prirodni. Co je vlastne ta extaze? Myslim tu drogu. Neco prirodniho,ci umeleho?

sulka
11. ledna • 15:16

Je to dosň vlastne vežmi smutné, možno
ešte starších by som vedela pochopiň,
že pchajú do seba dáku tu tobolku na
podporu všetkého-možného. Uvedomte si
Vy mladí, že človek nie je stroj, raz
sme plný elánu, chuti, energie a ino-
kedy nie!!Zostaňte naďalej takými aký-
mi ste ! Prečo chcete zo života úplne
všetko !! Byň krásny, milovaný, múdry,
láskavý, bezproblémový... to by sa kaž-
dému páčilo. Naučte sa nielen braň ale
aj rozdávaň a viete rozdávaň len na
základe dákych toboliek ??? Je to smut
né!

sedivacek
10. ledna • 14:28

souhlasim s cookinza: je to tak:-)

Huehe
10. ledna • 13:13

Cookinza: Chtel sem tam napsat neco podobnyho, ale vidim, ze uz to neni treba :). Naprostej souhlas.

cookinza
10. ledna • 12:52

Extaze je vzhledem k alkoholu a cigaretam naprosto neskodna. No a jestli nekdy ecko zkusite, tak je treba mit kolem sebe kamarady, kteri vam budou nosit piti a vubec mit vas radi, protoze o to tady de. E neni droga agrese /alkohol je!/ ale lasky, ktere neni nikdy dost. Zajimalo me, jak autor tohoto clanku prisel na to, ze E pusobi zavislost. Mam takovy dojem, ze je neco jako kozel zahradnikem. Hele, Michale, nebo kdo to napsal, kdyz je to tak nebezpecne, tak proc je to ve Svycarku legalni droga. To uz jsi nenapsal.

Huehe
10. ledna • 12:22

To Azeretta: Candyflipa si na party nedavej, ja z toho mel prisejnej zazitek...hudba zacala bejt silene agresivni, dostal sem stihu jaxvine a myslel sem si, ze sem se zblaznil...never more

Bobina
10. ledna • 3:31

vydoubnete detem oci a propichnete bubinky, pak budou 100% v bezpeci.

Jen
9. ledna • 21:14

Proc se to tady zvrhlo na chat drogatiku? Clanek je uplne o necem jinem a vy te problematice tedy nepomahate.

kitten
9. ledna • 16:42

to Azeretta: Skrblici pohoda, mozna az moc silny, 230 mg, staci 1, max. 1.5

Azeretta
9. ledna • 15:28

Acid bych si na party nedala, bala bych se badtripu. Leda v kombinaci s Eckem - jaky s tim mate zkusenosti ?

Coxi
9. ledna • 14:10

Představte si klub - 2 stage. 1. stage - pohodovej trancík. Všichni jsou krásně v pohodičce, usmívají se na vás, prostě nádherná atmosféra - tak to jsou povětšinou lidičky na pilulce. Pak vlezete na 2. stage, kde do toho řeže nekompromisní techno, vidíte zpruzený obličeje, tancuje se, div že všem neupadnou ruce a nohy - tak ty si to vyjížděj na tripu. Myslim, že je jasný, čemu dávám přednost (sem tam).

Azeretta
9. ledna • 12:34

Mel ste nekdo Skrblika ? Jakej je ? Zatim ho vsichni vychvalujou, ja na nej zatim nenarazila.

arria
9. ledna • 12:24

sedivacek: to sou zase smažkovský kecy, ale extáze je a snad i bude v mé blízké přítomnosti!:-))))

sedivacek
9. ledna • 12:04

jojo,bomba, Mecca, Mecca...rulezzzzzz, uz se tesim!!!:-)nadherny svinstvo

arria
9. ledna • 12:02

sedivacek: jojo, Mecca to jistí:)))Vyloženě se těším na to uvolnění.....extáze je nádherný svinstvo:-))

sedivacek
9. ledna • 12:00

jo je to mozny, priznavam:)))uvidime ted v sobotu, bomba, uz se tesim o:)

arria
9. ledna • 11:57

sedivacek: jasně, to je možný, ale pokud tam jsi s lidma, se kterýma fakt chodíš jako na takovýto akce, ne s chlapem, kterýho chceš předtím i potom, je to něco jiného:))))

sedivacek
9. ledna • 11:52

no ja nevim, ale posledne jsem mela silenou chut, fakt husty, lidi z nas neverili:-)ale asi to bylo Jirickem, ze tam byl se mnou

arria
9. ledna • 11:48

sedivacek: žes to uznala, opravdu sex a extáze podle mě nejdou moc dohromady....

sedivacek
9. ledna • 11:47

jo pravda, souhlas, posledne jsem to naprosto vychytala:-)taky zalezi na prostredi a lidech, s kym tam jsi

arria
9. ledna • 11:45

Ahojte lidi, extaze mi dává pocit vnitřního uvolnění, prostě žádnej stres, ale nemůžu říct, že bych pociňovala nějak výraznou chuň na sex..... jenže taky jsou různý typy extází a každá způsobuje jinej stav!!!

sedivacek
9. ledna • 11:42

Nahodou, ja ne sex pri tom mam obrovskou chut a jeste tanec k tomu, skvele

Azeretta
9. ledna • 11:39

Adam: treba v Roxy, v Radosti....
Dan: hnusne horky (r s hackem)
Maggie: presne, Ecko = na sex ani pomysleni !
Ale jinak super !

maggie
9. ledna • 10:20

Proboha, který jelito tohle psalo? Koukám, že si zase někdo něco přečetl a pak o tom napsal! Není pravda, že Extáze způsobuje chuň na sex- to v žádném případě. Naopak, na sex není ani pomyšlení. Takže Tě Adame asi nepotěším..:)

Adam
9. ledna • 3:22

Kde se to da sehnat?

Dan
9. ledna • 3:08

Jak to chutna, Evo?

Eva
9. ledna • 2:10

Drogy byli, jsou a budou. Extaze neni neskodna..hodne ji tady pouzivaji mladi v night clubs, a samozrejme uz tu byli i pripady, ze mladici dali extazy divkam do napoju, aby s nimi mohli mit sex.
Zadna droga neni neskodna, at mluvime o alkoholu, koureni nebo hard drugs.
na otazku jak zabranit detem k pristupu drogam by byla velka diskuse. Summary: Extaze= sexualni chute.

Doporučujeme

Články odjinud