Heidi Klum Zdroj: Profimedia.cz

Heidi Klum Zdroj: Profimedia.cz

Natalie Portman Zdroj: Profimedia.cz
Jennifer Lawrence Zdroj: Profimedia.cz
Nicole Kidman Zdroj: Profimedia.cz
Emma Watson Zdroj: Profimedia.cz
18
Fotogalerie

STAŇTE SE HVĚZDOU VEČÍRKU. Inspiraci najdete u celebrit!

Hromadí se vám pozvánky na společenské akce a vy nikdy nevíte, co na sebe? Nepropadejte panice! Přinášíme vám přehled těch nejzajímavějších možností, v čem vyrazit na večírek, ples, premiéru, do divadla nebo i na žhavé rande.

  • Maxi délky

Na plesech a nóbl večírcích máte konečně možnost předvést dlouhé róby, které se v běžném životě moc často nenosí. Právě zimní období je bohaté na akce tohoto rázu a byla by velká škoda propásnout svou příležitost. Jen si dávejte pozor nevkusně nařasené krinolíny, levně vypadající šaty z půjčoven, laciné lesklé materiály a nekvalitní látky, které se krabatí při každém pohybu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
  • Obleky

Dámský večerní oblek bude perfektní volbou pro ženy, které dávají přednost pánskému stylu. Dobře zvolený model dokáže hravě konkurovat i těm nejelegantnějším šatům. Důležité je dbát na perfektně padnoucí střih, nepřehnat to s pánskými prvky a nehnat nic do extrému. V praxi to znamená, že k obleku patří jehly (ať už lodičky nebo sandálky), psaníčko do ruky a výrazně ženské líčení.

  • Overaly

Poslední dobou je overal oblíbený kousek hvězd. Minimálně jeden si zaslouží vlastnit každá žena. Nabídka je velmi pestrá. S dlouhými rukávy nebo krátkými, ozdobné nebo naopak jednoduše černé… Až vyrazíte na lov dokonalého modelu, vezměte si s sebou pomocníka, který by vás při zkoušení vyfotil ze všech stran a „cvaknul“ i při sezení. Overaly jsou totiž bohužel problematičtější a je nutné najít správný střih, ale věřte, že až se to stane, nebudete ho chtít sundat.

  • Stylové mini

Zapomeňte na šaty, které by odhalovaly vše a najednou. Když chcete jít do délek nad kolena, hledejte kousky s dlouhými rukávy. Takové modely působí mnohem sofistikovanějším dojmem. Krajky, třpytky, výšivky, lehká průhlednost - to vše je povoleno! Celý look dokončí lodičky a malé psaníčko. V takovém outfitu vás pak rozhodně nikdo nepřehlédne!

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud