11
Fotogalerie

Startuje nová řada StarDance. Na koho se můžete těšit letos?

Už od soboty 17. října můžete na České televizi sledovat sedmé pokračování nové řady taneční soutěže StarDance. Letošní ročník má být dramatičtější než předchozí, plný novinek a překvapení.

Složení tanečníků sedmého dílu StarDance je pestré. O vítězství se utkají herečky Jitka Schneiderová a Marie Doležalová, zpěvačka Leona Machálková, muzikant Radek Banga, herec Marek Taclík, lékařka a moderátorka Kateřina Cajthamlová, moderátor Leoš Mareš, boxer Rostislav Osička, komik Lukáš Pavlásek a DJ Lucca.

Večery budou podobně jako v předchozích ročnících zaměřené tematicky. Diváci se mohou těšit, že uvidí soutěžní páry tančit ča-ču, quickstep či na hudbu ze slavných světových muzikálů. Jako nové soutěžní tance budou zařazeny valčík a salsa. Jeden večer bude na žádost diváků věnován česky zpívaným písním. Soutěžní páry si připraví choreografii na hity Karla Gotta, Marie Rotterové, Věry Špinarové nebo skupiny Lucie.

Jeden díl StarDance bude vyhrazen charitě. Jedná se o speciální nesoutěžní kolo, ve kterém nebude žádný z párů vyřazen. Patronem večera se stane Zdeněk Svěrák a pro tento díl mimořádně zasedne i v porotě.

Věřte nebo nevěřte, já budu pátým porotcem. Sám jsem mizerný tanečník. To ovšem neznamená, že nemůžu být porotcem. Takových, co hodnotili, aniž by věci rozuměli, jsem ve svém divadelním životě zažil spoustu,“ prohlásil o své funkci Svěrák.

Stabilními členy poroty, která rozhodne o celkovém vítězi, jsou Tatiana Drexler, Zdeněk Chlopčík, Jan Révai a Radek Balaš.

Pořadem budou tradičně provázet Tereza Kostková a Marek Eben.

Fotky tanečníků najdete zde:

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud