Šťastně zamilovaná

Šťastně zamilovaná

Velký pugét rudých růží, sladké polibky, romantická koupel, smyslné vůně … takovou podobu má ideální oslava svátku sv. Valentina. Můžete se nechat hýčkat ve dvou nebo si udělat pečující den sama pro sebe. Buďte zamilovaná – klidně i sama do sebe. Nebo ukažte svému miláčkovi naše tipy, abyste získala dárek dle svých představ.

Rty k zulíbání Každoročně přináší Avon speciální valentýnské produkty, které potěší nejednu ženu, slečnu či dívku. Jinak tomu není ani letos. Za pár korun pořídíte roztomilé drobnosti, ze kterých vyniká balzám a rtěnka, obojí pro neodolatelné rty, které přímo lákají ke sladkým polibkům.

Hydratující a jemný balzám na rty z řady Avon Care s valentýnským designem v jemné růžové barvě evokuje jemnost, lásku a romantiku. Čirý lesk a jemný nádech barvy zaujmou nejen ženy, které svůj odstín barvy na rty už dávno našly, ale především malé slečny. Balzám můžete používat samostatně nebo spolu s rtěnkou. Přímo se nabízí nalíčit si ústa limitovanou edicí Kiss'n'Love z linie Color Trend. Balení rtěnky je v jemné růžové barvě se spoustou srdíček, také samotná rtěnka je ve tvaru srdce. V nabídce je 6 barevných odstínů, hladké a jemné rty jsou jako stvořené pro nejeden polibek.

Nebeská vášeň Decentní hudba, vychlazené šampaňské, čerstvé jahody, jemná čokoláda, romantický film, tlumené světlo svíček či svůdné krajky. V tradičním valentýnském menu jistě nesmí chybět ani vana plná horké vody a bohaté pěny, která rozpustí všechno napětí a dovolí vám užívat si ty nejbáječnější chvíle. Voňavá koupel s temně fialovou pěnou Heavenly Violet od Radoxu napomůže dokonalému uvolnění a harmonizaci těla i mysli. Doporučeno pro nesmělé páry – v bohaté krémové lázni můžete s partnerem dovádět a hrát si třeba na schovávanou jako v nadýchaných peřinách. Delikátní květinová vůně vám navodí pocit pohody i lehce smyslnou a hravou náladu. Výtažky Ylang Ylang a fialky podpoří zklidnění a probudí vaše smysly pro další poznávání.

Růžová romantika Královna květin, květina královen - růže vypráví romantický příběh lásky… Mezi všemi růžemi v zahradě je právě ta s nejvíce ovocnou vůní nejoblíbenější květinou nejmladší princezny z Forcalquier. Svou smyslnou, jiskrnou vůní připomíná vytříbené ovoce, na kterém si s radostí pochutnává a sní od dni, kdy se stane královnou. L’Occitane představuje novou limitovanou řadu Rose & Reine (růže a královna).

Nová linie se celá nese v duchu romantiky, smyslné ženskosti a přitom je jemná, svěží, prostě okouzlující. Rose & Reine připomíná jemně sametovou vůni růže spojenou se sladce elegantní vůní čerstvého ovoce. Hlavní hvězdou je toaletní voda Eau des 4 Reines – Vůni 4 královen – jemně letní, ovocná vůni pro nejmladší ze čtyř sester z Forcalquier složená ze čtyř druhů růží – Grasse, bulharské, turecké a marocké s nimiž tvoří harmonický celek fialkové listy, meruňka, ostružina, červený rybíz, bilý cedr a pižmo. Vedle romanticky smyslné toaletní vody naleznete v řadě hydratační tělový sprej, třpytivý suchý olej na tělo a vonnou svíčku.

Okouzlující fantazie Fantastický voňavý set je perfektním pomocníkem, pokud jde o to, jak zaujmout pozornost ženy. Díky dvěma úžasným objektům touhy důmyslně ukrytým uvnitř krabičky se její krása rozzáří novou smyslností a neodolatelným šarmem… svůdným a pronikajícím do vzpomínek. Fantastický set F by Ferragamo je pozvánkou do imaginárního světa ženy Ferragamo plného okouzlení a svůdnosti, jehož brány se podaří zdolat díky dvěma tajným zbraním: parfémové vodě F by Ferragamo a tělovému mléku stejné vůně. F by Ferragamo je novou klíčovou vůní značky Salvatore Ferragamo, která dodává sofistikované ženě energii a svůdnost. Vyznačuje se bohatou smyslností a vytříbenou ženskostí podtrhující originalitu své nositelky. Je vytvořena z vybraných přírodních ingrediencí - jasmínu, růže a pomerančových květů - rafinovaně složených do překvapivé květinové symfonie.

Luxusní klasika Valentýnské sety pro rok 2007 přinášejí vůně dvou nejnovějších linií klasického konceptu Bulgari: Rose Essentielle a Pour Homme Soir.

Set s dámskou, elegantně vášnivou vůní Rose Essentielle obsahuje flakón parfémové vody doplněný svíčkou shodné vůně. Také set se smyslnou pánskou toaletní vodou Pour Homme Soir skrývá navíc parfémovanou svíčku téže vůně.

Flakóny s vůněmi i svíčky jsou uloženy v krabičce s posuvným víkem, které umožňuje nahlédnout dovnitř. Svatovalentýnskou atmosféru navíc umocňuje obal zdobený romantickým motivem.

autor: Simona Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud