Šťastní lidé umírají dříve!

8 komentářů

Harie
29. května • 17:10

Pokračování .-)), nemyslím si, že štěstí spočívá jen ve šťastné rodině atd. Mě se v mojí rodině líbí, ale dokážu pracovat, cestovat s báglem, jít za kulturou atd. a sama. Říkám, že jsem sama sobě kamarádkou. Myslím si, že lidé, kteří jsou sami by mohli být spokojenější, pohodovější - nikdo je neotravuje.

Harie
29. května • 17:04

To je tedy zase síla. Šťastný člověk je ten, který si ho denně i bezděčně prožívá, je to jeho povaha. Ten, který se za štěstím honí-to je pesimista,nebo melancholik, který by chtěl být šťastný - a to jsem já :-)).

Alma..
29. května • 8:43

ježiši marjá, co je to zase za píčovinu!!!

hapehape
26. května • 7:45

výsledky bádání v tomto článku mi tedy nic neřekly,odborníci žijí v nějakém vakuu normálnímu životu nepodobajícímu se

Terina
20. května • 1:25

Martina - souhlas, tohle je fakt zajímavá snůška fekálií...

Martina*
19. května • 22:33

To jsou ale kecyyyy!!!! Ty depkaři už nevědí jak to nám optimistům znepříjemnit :-D. Hlavně šťastný lidi nejsou ty, co se za štěstím honí, ale který prostě umí to štěstí uchopit a pochybuju, že takový lidi umřou dřív než škarohlídové. A že když je dítě v dětství spokojený, že pak kvůli tomu bude vést nezodpovědný život. Ježíš, to zase psal nějakej koumák, opravdu ty články tady na Dámě to stojí za to. Jestli za tohle někoho platěj, tak to teda potěš.
Ať si říkaj co chtěj, depkařit kvůli nim nezačnu :-D.
A co se peněz týče, tak vždycky všichni lidi, co říkali, že na penězích nezáleží, nebo že peníze budou, my nebudem, to byli vždycky ti, co zrovna peníze fakt řešit nemuseli. Myslím, že ten kdo si párkrát za život fakt musel hrábnout hodně hluboko do kapsy, by takovouhle blbost nepronesl. Peníze nejsou nejdůležitější, ale když nejsou, tak je to průšvih.

Heligon
19. května • 21:48

článek jsem moc nepochopila ... ále ... víme, že hodný člověk umře a hajzlík se na světě drží do sta let !!!

Gaba2
19. května • 16:53

tak at se nezlobi, nechci vypadat, ze jsem na penize, ale kdyz nejsou, tak vim, ze je hodne rodin, co jsou vystresovani, hadaj se a je to k vuli penezum....takze penize taky hrajou velkou roli. Ten kdo rekl, ze penize nezalezi na tom, ze je clovek stastny urco zadny nemel a tak si to chtel zprijemnit.......:o)

Doporučujeme

Články odjinud