Štěpánka Duchková: Líčím se i doma, nechci děsit partnera!

Štěpánka Duchková: Líčím se i doma, nechci děsit partnera!

Moderátorka Štěpánka Duchková (38) je opravdu světlou výjimkou mezi maminkami na mateřské dovolené. Zatímco ty si většinou stěžují, že nemají na nic čas a nestíhají se o sebe starat, ona se neváhá každý den nalíčit. Věnuje tomu i půl hodiny.

"Líčím se ráda. Dřív mi to trvalo třeba i dvacet minut, dnes už jsem hotová klidně i během tří, když spěchám. Je to neuvěřitelné. Díky dětem se ze mě stala rekordmanka," svěřila se moderátorka.

Nemaluje se jenom do společnosti, ale i na doma.

"Snažím líčit každý den, bez ohledu na to, jestli někam jdu. Vždycky si udělám alespoň make-up, protože mám šedozelenou barvu a nerada bych svého partnera vyděsila," prozradila se smíchem.

Zaručeně už se prý neobejde bez odličovače očí, odličovače obličeje a tonika. Co se týče dekorativní kosmetiky, nikdy jí nechybějí make-up, pudr, rtěnka a řasenka.

"To jsou základní věci, bez kterých už bych se neobešla. Ten zbytek, jako namalování víček a podobně, už většinou udělat nestíhám. Ale nevadí mi to.

Je fakt, že mezi maminkami jsem asi světlá výjimka," dodává Duchková, která s partnerem Janem Hruškou vychovává téměř dvouletá dvojčata Adama a Jana.

ČTĚTE TAKÉ:
Decastelo: Budu mít holčičku Zuzanku!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud