Štěpánka Duchková se zasnoubila

Štěpánka Duchková se zasnoubila

Štěpánku Duchkovou (35) znají televizní diváci díky moderování zpráv a politických pořadů na Primě, ale také díky táhnoucímu se rozvodu se švýcarským podnikatelem. Také tvrdila, že se už podruhé vdávat nebude. Ale všechno je už jinak.

"Moje love story s Janem Hruškou stále trvá. Dokonce jsem se s ním zasnoubila. On se tak rozhodl, takže mám snoubence. Ale ještě nevím, kdy se budu vdávat. Původně jsem myslela, že v létě, ale to bude mít svatbu moje pražská sestřenice a chystá se velká oslava. Dvě svatby v rodině těsně za sebou by podle mého názoru asi nebylo dobré dělat. Takže termín ještě nemám," svěřuje se rozzářená Štěpánka, která bývá ozdobou společenských večírků. "Teď nám začala golfová sezóna. Vrátili jsme se nedávno z Turecka a nyní se chystáme, že si pojedeme zahrát na Madeiru."

Holým pupíkům odzvonilo Štěpánka patří mezi naše nejlépe oblékané celebrity. Vždycky je "in", vždycky ví, co se právě nosí. Ačkoliv nejraději má na sobě šaty, které podtrhují ženskost. Nyní se objevuje také v kalhotových kreacích s nohavicemi upnutými pod kolena.

"V letošním roce přišla zcela nová móda. Už se nenosí holé pupíky, ale je třeba mít vysoký pas. Tomu jsem velmi ráda, protože bokovky zrovna nemiluju, v nich mi vždycky moc fouká na záda," raduje se moderátorka. "Podle nové módy jsou ledviny v teple a to je fajn. Jinak se nosí vlastně všechno, z barev přibyla růžovofialová." Kromě koníčků, jako je móda a golf, ale Štěpánka Duchková samozřejmě také pracuje. Moderuji společenské akce a přednáší mediální výuku na různých školách. "Také věřím, že se někdy vrátím na obrazovku," dodává.

Doporučujeme

Články odjinud