Štěpánová dříve ukazovala poprsí, nyní hlavně svůj šarm

Štěpánová dříve ukazovala poprsí, nyní hlavně svůj šarm

Herečka Bára Štěpánová (52) neváhala ukázat své bujné poprsí v řadě českých filmů. Když byla v pracovním týmu prezidenta Václava Havla, jezdila po chodbách Pražského hradu na koloběžce.

Teď září v televizní Ordinaci v růžové zahradě jako vrchní sestra Babeta. "To je role, která mě hrozně baví. Babeta je teď mou velkou radostí," přiznává Korzu Bára Štěpánová, která se v telenovele nesvléká, ale zato dovede diváky pobavit. V reálném životě vždycky šokovala svými módními kreacemi, barevnými punčoškami, čepicemi a vytahanými svetříky.

I to ji prý trochu přešlo. "Vůbec teď nemyslím na to, co si vezmu na sebe, když se konečně hlásí jaro. Více přemýšlím o naší zahradě, co si kam zasadím a co mi kde vyroste. Rozhodně si chci nasázet hodně květin. Můj mužský si už jich plno nových promyslel," těší se herečka.

Bára, která bude uvádět na televizní obrazovce zajímavosti z Febiofestu, si teď prý žije velmi šťastně. S manželem, muzikantem Miroslavem Barabášem, mají z prvních manželství už dospělé děti, a tak jsou prý bez starostí. "Prostě si ten život užíváme a nekazíme si ho blbostmi," raduje se Štěpánová.

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Celebrity bez makeupu, jak se vám líbí?

ČTĚTE TAKÉ:
Ženy a porno

Doporučujeme

Články odjinud