Stmelit celou rodinu je teď pro ženy hračka

Stmelit celou rodinu je teď pro ženy hračka

Jsme to my ženy, kdo spojuje a drží celou rodinu pohromadě, a to nejen o Vánocích. Není to ale vůbec jednoduché. Ovšem v Office 365 získáte šikovného pomocníka a spojence. Propojí vás i vaše zážitky, ať už jste kdekoli.

Pořádný prostor pro vaše vánoční zážitky

A je to tady! Tatínka ze zabíjení kapra málem kleplo, vaše ratolesti strhly stromeček dřív, než nastal večer, a nakonec jste zaměnila dárek pro tchyni. Všechno tohle k vánočnímu veselí neodmyslitelně patří. A rozhodně byste si to neměly nechávat jen pro sebe. Podělte se se svými blízkými a uložte jim fotky a videa na OneDrive, kam se dostanou jednoduše odkudkoli. Nemusíte se vůbec omezovat, OneDrive nabízí dost prostoru i pro ty největší zážitky, a to celých 1024 GB, které pojmou například až 70 tisíc fotek.

Klepněte pro větší obrázek

Plánujte Vánoce všichni dohromady

Vánoce, to není jen ten jediný idylický večer. Jemu totiž předchází spousta příprav a plánů. Jak si to ale všechno rozdělit a na nic nezapomenout? V tom vám pomůže chytrý zápisník OneNote, který je určen pro celou rodinu. Můžete si do něj zapisovat vánoční recepty i nákupní seznamy a pak je různě upravovat a doplňovat. Babička vám tak může do receptu připsat pár vychytávek a vy zase můžete upravit seznam dárků, které pro vás chystá Ježíšek.

Klepněte pro větší obrázek

Dejte o Vánocích společnou řeč

Někdy se to tak prostě sejde, že se o Vánocích všichni nesejdeme. Ale nevěšte hlavu a svolejte své blízké ke stromečku jednoduše přes Skype.

Máte tam 60 volných minut volání na pevné a mobilní linky. A vůbec nevadí, že si babička vyrazila na Vánoce na Kanáry. Té můžete přes Skype zavolat zdarma taky.

Klepněte pro větší obrázek

Užijte si Vánoce na všech platformách

Dcera jede na tabletu s Androidem, táta pracuje na Macu a vy sedáte k počítači s Windows… Jak to ale udělat, abyste všichni mohli využívat výše zmiňované výhody? Tuhle starost hoďte za hlavu. Office teď totiž jede na všech platformách.

Více informací zde

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud