Strašák zvaný zánět močových cest

15 komentářů

Michelele
16. prosince • 19:38

Také na záněty hodně trpím. Snažím se nedávat jim tak snadný přístup tím, že se snažím nikde neprochladnout, nesedat na studené a hodně pít, ale nevím čím to je, stejně mě ty záněty vždycky jednou za čas chytnou. Teď už sice, pravda, jich je méně než třeba před třemi lety, nicméně pořád mám zánět nejmíň šestkrát do roka, což je děsné, hrozně to ztrpčuje život. Přemýšlela jsem nad tím, že bych si koupila ten uroval na prevenci, protože uroval akut, který léčí záněty mi vždycky pomohl, jenže tady zase vyvstává otázka, jestli je vůbec možné si proti těmto zánětům vytvořit nějakou obranyschopnost, protože já mám pocit, že někteří z nás (možná by bylo přesnější některé z nás) to mají dané v genech.

jennifer.aniston
25. září • 19:31

na lehčí záněty moč. cest mi kromě pití hektolitrů urolog. čaje a tepla pomáhá UROVAL MANOSA

pjaja
23. září • 22:08

alca: tyto probiotika jim druhym rokem bohuzel ani ty nepomohli a zanety ledvin se neustale vraci....a to vše mi nastartoval cisařský řez...to je závěr 3 gynekologu a 7 urologu

Velvetrose
21. září • 7:05

Gaga2 Tak to jsem taky ve 30 letech a po třech letech více než rozmazlená. Na záněty močových cest také trpím. Od bolesti v akutním stavu mi pomáhá Algifen, piju hektolitry urologického čaje, když to příjde a baštím brusinku. Když je opravdu zle a já probrčím noc, musím pro léky. Nepřeju to ani třídnímu nepříteli, naposledy mě to potkalo před 14 dny, na návštěvě u maminky přítele ve Znojmě. Celý den mi nic nebylo, v 10 večer jsem to začala cítit a o půlnoci jsem už jen brečela bolestí. Bohužel tam bez léků a okamžité pomoci, kterou mám doma vždy v lékárně. Takže.... nemyslím, že jsme rozmazlené!!!!

alca
17. září • 7:18

momou - bohužel mezi probiotiky je veliký rozdíl v kvalitě. Vyzkoušej Pearls YB - ty jsou přímo určené na urolog. a gynekolog.problémy. Znám několik holek co jim to pomohlo. Je ale určitě důležité jíst je dlouhodobě.

momou
14. září • 10:09

Koryska: Ani tato léčba nezabírá, to už mám za sebou. A dalších podobných a nic. Někdy je prostě příroda mocnější.

momou
14. září • 10:08

Fuffinecka: Souhlasím, zánět ledviny je mnohem horší(ani nepočítám kolikrát už jsem ho měla), porod je brkačka (za sebou mám dva). Janule100: Prevence je fajn, ale já mám záněty z bakterií a špatné funkce ledviny a to bohužel moc ovlivnit nemůžu. :-( ale dělám co jde :-DGaba2: No já jsem otužilá dost, žádnou jinou nemocí netrpím, jen zánětem ledviny. A u jiných žen je to většinou spojené se zánětem vaječníků, takový začarovaný kruh.

Zvonecek25
13. září • 17:29

Souhlasim s Januli100, presne jak rika - hlavne teplo, zadne sedani na studenou zem, hola zada. Brusinky. Dneska uz je k dostani rada pripravku jak na zanet mocoveho mechyre vyzrat... treba Uromax mi zabira, je ciste prirodni, s extraktem z brusinek a medvedice ... a hodne pit, pit, pit. A dobra imunita, to je zaklad.

modrina
13. září • 15:55

Gaba2: Tak to jsem ve svých 46 letech rozmazlená holka, protože na tyto záněty trpím taky (jeden čas dokonce tak ob měsíc!). Imunitu mám dost slušnou, nemocná prostě nebývám (no, teda až na to, že jsem od dětství alergik..).
Jinak - Urinal a podobné přípravky mi pomohly akorát od peněz, od potíží ani náhodou. jediné, co mi opravdu pomáhá, je teplo, klid a hodně pít.

koryska
12. září • 18:17

ROzhodně bych doporučovala ženám, které mají tyto problémy, projít probiotickou kúrou - tj. posílit imunitu ve střevách, uvidíte, že to pomůže !!!

Gaba2
12. září • 15:25

Asi mne budete kamenovat, ale myslim si, ze holky jsou silene rozmazlovany v Cechach a pak kdyz je neco nekde ofoukne, tak je z toho zanet. Nikde v zivote jsem nepotakala tolik zenskych, co trpi na zanety jako v CR

Karin
12. září • 13:31

Od jara se potýkám s tímto problémem,dávám na sebe pozor,snažím se dosti pít,klima na dovolené je také pro zabiják,naštěstí jsem měla s sebou Urinál,před dvěma týdny jsem musela na cystoskopii,dostala jsem ATB,tím jsem si však zase rozhodila vaginální prostředí,začarovaný kruh,jsem už trochu zoufalá.

Janule100
12. září • 13:25

Prevence hpdně pít,teple se oblékat, nesedat na studený podklad a to i v autě, jak to cítím nasadím brusinky, někdy to zabere, když ne antibiotika jsou nutnost.

pjaja
12. září • 12:22

nic nebolí tak jak bolí zánět ledvin :( ani porod ne :(

šiška
12. září • 11:02

Tak to znám,trpěla jsem tím leta.Naposledy v Thajsku z klimatizace.Bylo to fakt děsný,doslova jsem počítala km v letadle abych už byla doma a mohla si jít pro antibiotika.

Doporučujeme

Články odjinud