Střídejte parfémy

Střídejte parfémy

Všichni se asi shodneme na tom, že správný parfém je korunou naší kosmetické péče. Podle psychologů každý člověk hledá takový parfém, který podtrhne jeho pravou osobnost.

Střídejte parfémy

Všichni se asi shodneme na tom, že správný parfém je korunou naší kosmetické péče. Podle psychologů každý člověk hledá takový parfém, který podtrhne jeho pravou osobnost. Zajímavý je rozdíl při výběru parfému mezi muži a ženami. Ženy hledají parfém, který odráží jejich momentální životní situaci, kdeto muži hledají vůni, která ztělesňuje jejich ideál a to, jací by chtěli být. Parfémy se dělí do pěti skupin podle převažující vůně: levandule, citrus, chypre, fougére a orientální vůně. U dámských se rozlišují pouze tři skupiny: květinová, orientální a svěží chypre.

Smyslné orientální vůně vyhledávají především aktivní a sebevědomé ženy. Bývají nekonvenční a láká je vše nové. Někdy bývají excentrické.
Květinové vůně mají rády romantické a citlivé ženy. Nechávají se nést svou silnou intuicí a oblékají se přirozeně.
Svěží vůně mají v oblibě sportovní ženy. Jsou otevřené a vyzařuje z nich klasická elegance.

Při používání parfémů je důležité je čas od času změnit. Vlastní nos si totiž po delší době na vůni zvykne a vy získáte pocit, že již nic nevoní a vaše okolí se v oblacích vůně téměř dusí. Parfém by se měl nanášet na místa, kde pulzuje krev - zápěstí, spánky, za uši, do výstřihu. Teplota krve prý teprve dokáže parfém rozvinout. Parfém lze také nanést do ještě vlhkých vlasů po umytí. K většině parfémů lze dokoupit i další kosmetiku, jako pleňové mléko, mýdlo, pěnu do koupele. Použití těchto přípravků zajistí intenzivnější a delší vůni z celého těla.

Dbejte také na správné skladování parfémů. Vyhněte se světlu a teplu. Nejhorší místo je v koupelně vedle žárovky, ze které na parfém dopadá světlo a především teplo. Podle této rady se také můžete řídit při koupi parfémů v obchodě.

Kde můžete parfém koupit na Internetu:

  • http://www.fann.cz

    1. Největší a nejširší nabídka v ČR. Stánky mají pěkné, ale určitě

    je lepší navštívit jeden z jejich 23 obchodů po celé ČR. Ten největší obchod je samozřejmě na Václavském náměstí. - Hugo Boss / Bvlgari / Laura Biagiotti / Escada / Dolce&Gabbana / Salvatore Ferragamo / Emanuel Ungaro / La Prairie / Juvena / Moschino / Lalique / Etienne Aigner / Parfums Grés / Geoffrey Beene / Benetton / Ferrari / Old England / Jacques Fath / Catwalk / Jacomo / Giorgio Beverly Hills / Max Factor / Oil of Olaz / Dressin

  • http://www.kimsan.cz

    1.   Trochu složitější ovládání, ale najdete zde širokou nabídku.

  • http://www.parfem-shop.cz/

    1. Opravdu velký výběr značek: Andy Warhol, Antonio Banderas, B.U.,

    Burberrys, Cafe Cafe, Carrera, Coty, Fendi, Gianni Versace, Hollywood, Jaguar, Muelhens, Nike, Parfums Aubusson, Parfums Flore, Parfums M, Perry Ellis, Popi Moreni, Pupa, Quartz, Realm, Salvator Dali, van Gogh

  • http://www.fredericm.cz/

    1. zde můžete koupit originální parfémy Frederic M. Na stránkách můžete

    podle barev zjistit i jaký jste typ a která vůně se k vám hodí.

  • http://www.aaaparfumerie.cz/ Virtuální obchod, kde najdete také téměř vše. Adidas, Ajchler, Andy Warhol, Antonio Banderas, Azzaro, B.U., Benetton , Boucheron, Burberrys, Bvlgari, Café - Café, Carilina Horrera, Carlos, Moya, Chopard, Christian Dior, Coty, Davidoff, De Ruy, Dolce&Gabbana, Dunhill, Elizabeth Arden, Escada, Etienne Aigner, Faconnable, Ferrari, Ferre by Ferre, Fun Water, Gabriela Sabatini, Gucci, Hugo Boss, Issey, Miyake, Jacomo, Jacques Fath, Jean Paul Gaultier, Jesus Del Pozo, Jil Sander, Joop, Kenzo, Lacoste, Lagerfeld, Lancaster, Laura Biagiotti, Marina De Bourbon, MEXX, Montana, Moschino, Naomi Campbell, NIKE, Nina Ricci, Nino Cerruti, Old England, Ornella Muti, Paco Rabanne, Priscilla Presley, Rochas, Route 66, S.T.Dupont, Salvador Dali, Salvatore Ferragamo, Sonia Rykiel, STR 8, Ungaro, Valentino, Vision, Yves Saint Laurent

Cenu a kvalitu internetových obchodů nemáme zmapovanou. Pokud někdo z Vás má nějaké zkušenosti, napište nám, ostatní čtenářky si určitě rády poslechnou doporučení.

Doporučujeme

Články odjinud