Střih a barva bez hranic

Střih a barva bez hranic

Inspirujte se, dejte prostor své fantazii, tvořte a vymýšlejte. Hranice jsou neomezené, jsou určeny jen vaší osobností a kreativitou kadeřníka, která se promítá do každého účesu, který vytvoří. Tento rok kadeřníci značky Matrix vytvořili kolekci nových trendy účesů, které posouvají hranice klasických účesů do nové dimenze.

Dnešní styl je o všestrannosti a univerzálnosti; zákazníci žádají nejmodernější účesy, které mohou snadno upravovat a měnit i doma. Barevná inspirace od Matrix je proto právě taková. Syté a plné barvy tyto účesy oživí. Promyšlená hra barev skvěle doplňuje strukturu účesu, podle stylu účesu vytváří jemný vícerozměrný efekt nebo rozehrává výraznější barevnou kombinaci.

Inspirujte se, dejte prostor své fantazii, tvořte a vymýšlejte. Tento rok Matrix vytvořil kolekci nových trendy účesů, které posouvají hranice klasických účesů do nové dimenze. Syté a plné barvy tyto účesy oživí. Promyšlená hra barev skvěle doplňuje strukturu střihu. Podle stylu vytváří jemný vícerozměrný efekt nebo rozehrává výraznější barevnou kombinaci.

Eliza

Účes byl inspirován přirozenou siluetou klasického mikáda, které bylo změněno do stylu nového tisíciletí. Jemná ofina zjemňuje celý účes, dodává mu pohyb a otevírá prostor pro kreativitu a flexibilní změny účesu. Její délku je možné měnit v závislosti na tom, jak se nejvíce hodí k obličeji.

Tento mladistvý a velmi ženský střih byl inspirován mimo jiné účesy, které nosí např. Nicole Richie nebo Kate Bosworth.

Tatiana

Univerzální účes sledující nejmodernější trendy. Asymetrický střih klade důraz na pohodlí a vytváří maximální lehkost. Hodí se k široké paletě tvarů obličeje a může se přizpůsobit různým typům vlasů. Tento účes je o univerzálnosti, lze snadno měnit styl a celkový vzhled, kterého chcete docílit - buďte jednoduše elegantní během dne nebo sexy a plná energie na večer.

Tento účes je přesně ve stylu modních ikon současnosti jako je např. Keira Knightley nebo Sienna Miller.

Sylvia

Ideální pro ty, které milují delší styl účesu. Dlouhé graduovaně sestříhané vrstvy jsou perfektním řešením pro ženy, které nechtějí svůj účes příliš zkrátit. Také tento styl poskytuje nekonečné možnosti pro proměny. Intenzita barvy umožňuje nositelce být neodolatelnou během dne nebo se ve vteřině proměnit v zářivou a nepřehlédnutelnou hvězdu večera.

Tento styl účesu jste viděli na červeném koberci - jeho nositelkou je např. Lucy Liu nebo Sandra Oh.

Foto: Matrix

Doporučujeme

Články odjinud