Stromeček od Diora

Stromeček od Diora

Slavní návrháři a proslulé značky se každoročně předhánějí v nabídce těch nejoslnivějších dárků v limitovaných sériích. Používají ty nejrafinovanější materiály a super luxusní detaily, jen aby dostatečně okouzlili. A někteří jdou ještě dál.

Více než samotné dárky zajímá módního návrháře Johna Galliana samotný stromeček. V jeho podání se jedná spíše o monumentální strom, protože John si na nenápadnost a klasické tradice moc nepotrpí. Módní dům Dior, jemuž Galliano dlouhá léta vládne, připravil skutečnou designérskou lahůdku. Pro vyhlášený londýnský hotel Claridge's vytvořil původem anglický návrhář extravagantní vánoční strom.

V lobby slavného hotelu tento měsíc stojí obrovský vánoční strom vyvedený ve stříbrných, bílých a modrých odstínech. Třpytivé lístky a zářivé orchideje nahrazují tradiční jehličí, místo skleněných ozdob uvidíte lesklé křišťály. Ty dodávají dílu efekt mrazu a sněhu. V art-deco stylu, ve kterém je celý hotel zařízen, působí vánoční strom Dior impozantně a, jak je u Galliana zvykem, také velmi extravagantně. Jedná se o vůbec první spolupráci se slavným návrhářem v celé 112ti-leté historii hotelu.

„Jsem vzrušený, že Dior spolupracuje s Claridge's právě o Vánocích,“ říká John Galliano, „Když jsem v Londýně, rád bydlím právě v Claridge's, zvláště v tomto období. Doufám, že jsem přinesl rozdílný pohled na tradiční stromeček. Chtěl jsem zkombinovat slavnostní styl s inovativním, duch Dior s krásou Claridge's a vytvořit tak něco spektakulárního, co inspiruje k perfektnímu startu Vánoc.“

Doporučujeme

Články odjinud