Styl za pár peněz

Styl za pár peněz

Nestává se často, aby se objevilo nové, zajímavé místo plné stylu a přitom dostupné pro většinu žen bez ohledu na jejich vkus a stav peněženky. V malé uličce za Národních divadlem v Praze se před několika dny otevřely brány do malého, útulného světa kvalitního oblečení, často velmi zvučných jmen a to vše za ceny více než překvapivé a potěšující.

Obchod Fru: Fru: představuje ideální místo pro všechny ženy a muže, kteří si potrpí na kvalitu a originální styl. Tento malý butik si otevřely dvě dámy, které i přes velkou dálku míst, kde se narodily, svedla dohromady myšlenka na skutečně dobrý obchod s vintage oblečením. A tak se stalo, že se Češka Tereza a Novozélanďanka Joanna pustily do práce a daly vzniknout projektu, které se od těch stávajících odlišuje vkusem a kvalitou jak oblečení, tak i služeb.

Ve Fru: Fru: na vás čekají dámské, pánské i dětské kolekce oblečení, mezi kterými snadno objevíte takové značky jako Dior, Chanel, Armani, Hugo Boss, na českém trhu jinak nedostupné Jones New York, River Islands, Donna Karan, ale i kousky z Gapu, H&M, Diesel, Mango, Replay, Adidas atd.

Speciální oddělení majitelky věnovaly vintage oblečení z 40. až 80. let, nad kterými se rozjásá srdce každé milovnice původních kousků, ve kterých jinou ženu rozhodně nepotkáte. Na výběr tu jsou také originální doplňky v podobě bot, kabelek, šátků, klobouků i originální bižuterie od mladých českých návrhářů.

Máte-li doma originální značkové oblečení či oděvy a doplňky z dob minulých, které nenosíte, můžete je zde zpeněžit. Majitelky vám rády pomohou s komisním prodejem. Pro úplnost, second hand Fru: Fru: najdete v pražské ulici V Jirchářích č. 6, otevřeno mají od pondělí do soboty

foto: Fru Fru.

Doporučujeme

Články odjinud