Stylistka radí: 3 nadčasové kousky, ve kterých je věk jen číslo

Stylistka radí: 3 nadčasové kousky, ve kterých je věk jen číslo

Také máte občas pocit, že některé aktuální módní trendy už pro vás nejsou, a raději je přenecháváte mladším ročníkům? Fashion koučka a stylistka Lubica Kmeť Jakušová vás ve videu přesvědčí, že to není pravda. Důležité totiž je vědět, jak trendy nosit!

Oversized

Podle stylistky Lubici Kmeť Jakušové bude tento módní kousek fungovat jenom tehdy, když najdete zajímavě řešený kousek. Neměla byste zapomínat na to, že každé oversized oblečení je potřeba na postavu správně obléct a vybalancovat proporce. V případě oversized kabátu je důležité ohrnout a vytáhnout rukávy, aby vypadal skvěle.

Tenisky

V poslední době frčí zejména takzvané ugly shoes neboli mohutné tenisky, které vaši nohu výrazně zvětší. Tenisky jsou ale in obecně, takže i když se vzdáte ugly shoes, můžete zůstat in za pomoci klasických conversek, plátěnek nebo sportovních tenisek.

Šátek

Nějaký ten šátek má ve svém šatníku určitě každá žena. Před dvěma roky ho módní návrháři přenesli z krku na hlavu a módní ikony se tohoto trendu okamžitě chytily. Pokud máte pocit, že vám šátek na hlavě přidá roky, nebojte se. Důležité je umět ho správně uvázat a připevnit, a hlavně se toho nebát.

Tipy, triky a rady stylistky Lubicy Kmeť Jakušové sledujte v tomto videu z pořadu Štýlovečka:

Doporučujeme

Články odjinud